01.06. 2012

Gossip girl: The big Chuck Bass
It has been a while since I last wrote about my favourite series, Gossip girl. Unfortunately I also need to catch up on watching it. In this section I haven’t mentioned Chuck Bass yet, the charming boy, who is the dream of every girl. Of course he is my favourite male character too. The British actor learnt to speak with American accent because of the series. He plays a very strong and complicated character with unbelievable professionalism. The multimillionaire heir is the embodiment of elegance. He shows how to dress elegantly and trendy at the same time.
He often wears funny bow ties with shirts.


Már régen írtam a kedvenc sorozatomról a Gossip Girl-ről, és sajnos a nézésével is eléggé le vagyok maradva. Ebben a rovatban még nem szerepelt Chuck Bass, a sármos fiú, aki minden lány álma. Természetesen nekem is a kedvenc férfi szereplőm. Az angol származású színész a sorozat kedvéért megtanult amerikai akcentussal beszélni. Nagyon erős és összetett karaktert alakít az angolfiú elképesztő profizmussal. A multimilliárdos örökös minden részben maga az elegancia megtestesítője. Megmutatja, hogyan lehet elegánsan is trendin öltözködni. Előszeretettel vesz fel jópofa csokornyakkendőket az ingekhez.
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr195473301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

niki 2012.01.06. 15:37:37

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Ilka von Torok 2012.01.06. 18:04:30

♥ ♥ ♥

alexaa * 2012.01.06. 22:00:03

nyálcsorgatás *-* :DD

Anonymous 2013.06.17. 05:30:15

Rοxy Roxboгough, the fоunder involvіng Sin сity Spoгtіng actіvities Instructогs along ωіth the persοn еxaсtlу whο reνolutionіzed spοrts playing by
utilizing ρrecіse formulaѕ and lаptop or computеr designs tо aid calсulate coгrеct probаbilitу,
dіsagreеs with thіs thought. А feω online casino slots jungle ԁeсlаrе that onе could
you makе usе of a sρecific wау οf depositing
funԁs onlіne сaѕino slots јungle yеt ϳust κеep an еye οut
to make ceгtain that it's also possible to help make withdrawals because of the very same course of action.
süti beállítások módosítása