05.15. 2012

Interjú a Novesta lábbelik magyarországi forgalmazóival

Két fiatal lány, Bolla Judit és Kiss Henriett gondoltak egyet és behozták hazánkba a Novesta cipőmárkát. Nem csodálom, hogy amikor megpillantották ezeket a trendi gumicsizmákat és tornacipőket, szerelem volt első látásra…
Készítettem egy interjút a lányokkal, amelyből megismerhetitek a történetüket és a lábbeliket.


Hogyan jött az ötlet, hogy a Novesta lábbelikkel foglalkozzatok?
A sokak által jól ismert Wamp-on ütköztünk beléjük. Feltűnően színes és eredeti cipőik azonnal megtetszettek nekünk, erre felbuzdulva elkezdtünk beszélgetni a designer fiúval, akitől kérdezgettünk a márkáról, tervekről, ötletekről. Megtudtuk, hogy egy szlovák cég, ami már igen jó hírnévre tett szert Szlovákiában és Csehországban, de itthon még nem ismerik. Felajánlottuk a segítségünket, hiszen mindketten imádjuk a divatot és ismerjük a magyar vásárlópiacot. Így kezdődött a mi történetünk és ezen a héten már három boltban kaphatók lesznek a cipők, gumicsizmák és reméljük, hogy ez még csak a kezdet és megvalósul a célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk ezeket a remek kis lábbeliket.


Mi a különlegességük ezeknek a csízmáknak?
Ez egy olyan cég, amely nem tömegterméket gyárt, hanem a minőségre, egyediségre törekszik. Az ára elérhetővé teszi a hétköznapi ember számára is az értékes, kényelmes, jó minőségű cipőket, gumicsizmákat nagyobb választékban.
Fontos megemlíteni, hogy a csizmák valódi gumikból, tehát abszolút természetes anyagból készülnek. Ugyanez vonatkozik a vászoncipők talpaira is. A gumi felveszi az ember lábának formáját, illetve nem lesz büdös tőle az ember lába, így kényelmes viseletet eredményez.


Ha valaki szeretne venni ilyet, akkor hol tud hozzájuk jutni?
Retrock ( Bp., V. ker. Ferenczy István utca 28.) ,
Retrock Deluxe ( Bp., V.ker Henszlmann Imre utca 1.);
Lollipop Factory Budapest (Bp., V.ker Magyar utca 18.);
Látomás ( Bp., V. ker Párizsi utca 4.)


Mik a jövőbeli céljaitok a Novestával?
Most egyelőre szeretnénk megismertetni és megszerettetni a márkát az itthoni közönséggel, emellett új kollekciót gyártani magyar designerek segítségével. Az üzletnyitás tervezve van, de ez még a jövő zenéje.


Mi a véleményetek a magyar cipőpiacról, és az itthoni márkákról?
Sajnos az a meglátásunk, hogy a magyar cipőipar gyenge felhozatallal rendelkezik, és ami van az is vagy drágán adja cipőit vagy nem a mai trendnek megfelelő, hordható lábbeliket kínál. Így nagy boldogság a magyar piacon olyan szlovák cipőket értékesíteni, amely nem csak hordható és baráti áron elérhető, hanem amelyre több mint másfél éves garancia is van. Így a vevőink biztosak lehetnek benne, hogy készséggel fogadjuk az esetleges problémákat a cipőinkkel kapcsolatban. (szinte sosincs ilyen:) )Two young girls, Judit Bolla and Henriett Kiss had a thought and brought the Novesta footwear brand into Hungary. No wonder that it was love at first sight when they glimpsed at these trendy gumboots and trainers...
I made an interview with the girls so you can get to know their story and the shoes.How did the idea come to deal with Novesta footwear?
We came across them at the well-known Wamp. We immediately fell in love with their bright colours and unique style so we started to talk to the designer guy and asked him about the brand, his plans and ideas. It turned out that it was a Slovakian company which had already been quite well-known in Slovakia and the Czech Republic but not in Hungary. We offered our help as we both love fashion and we are familiar with the Hungarian customer market. This is how our story began and this week the shoes and boots can be purchased in three shops. We do hope it is just the beginning and we can reach our aim to bring people closer to these shoes.


What is special about the boots?
This company doesn't deal with mass production but focuses on quality and uniqueness. The prices of the products make them available for even average people, they have the chance to select from a wide range of valuable, comfortable boots of good quality.


If somebody wants to buy them where can they get them?
Retrock ( Bp., V. ker. Ferenczy István utca 28.) ,
Retrock Deluxe ( Bp., V.ker Henszlmann Imre utca 1.);
Lollipop Factory Budapest (Bp., V.ker Magyar utca 18.);
Látomás ( Bp., V. ker Párizsi utca 4.)


What are your future plans with Novesta?
Now we would like to make the brand known by Hungarian customers and produce a new collection with the help of Hungarian designers. We are planning to open a shop too but it is the question of the future.


What is your opinion about the Hungarian shoe market and brands?
Unfortunately we think that the Hungarian footwear industry is quite weak, there are a few producers but they either sell their shoes for an expensive price or they don't offer shoes suitable for the current trends. Therefore we are happy to sell Slovakian shoes in the market which are not only fashionable and affordable but you get an 18-month guarantee with the shoes. This way our customers can be sure that we respond to the problems in connection with the purchased goods. (there are hardly ever any problems)
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr75473204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

αηιтα 2012.05.15. 15:41:39

ezek a gumicsizmák nagyon jók! :)
Festy épp most láttalak a viva-n, nagyon jó lett rihanna-s outfit :)

Festy 2012.05.15. 16:27:00

Nekem is nagyon tetszettek!:) Gondolkozom is rajta, h veszek egyet...
Köszi, örülök, h tetszett! Kicsit izgultam...:)

Thündérke 2012.05.15. 21:53:46

Imádom a hajad<3 :)

Festy 2012.05.15. 22:49:33

Ohh, de cuki vagy Tündérke!:)) Köszi!

Anonymous 2012.12.16. 05:46:03

I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a veгy
еasу on the eyes which makеs it much
moгe enϳoyable fоr me to come
here and visit morе often. Did yοu hiгe out a developer to cгeatе yοur theme?
Οutstanding work!
My site :: how to get a man to like you
süti beállítások módosítása