05.23. 2012

Cosmopolitan ruhacsere


Festy, Johanna





Vasárnap délelőtt az egyik barátnőmmel, Adrival részt vettünk a Cosmopolitan nagyszabású rendezvényén, a Cosmo Ruhacserén. Erre az alkalomra berendeztek egy pop-up stote-t Arena Plazaban. Öt darab régi ruhát kellett leadnunk, és ennek fejében kapunk zsetonokat, amikért válogathattunk újabb rucikat. :) Amikor elindult a vadászat, mindenki el kezdte lázasan keresni a neki való darabokat. Én a hippi-stílusú felsőket kerestem … Végül, szuper zsákmányokra leltem: pasztellkék mellényre, fehér kötött trikóra és egy selyem felsőre.
A ruhacserélgetésen kívül még sok más csajos programra volt lehetőségünk: körömlakkozás, frizura készítés és a régi megunt ruháink feldíszítése.

A Cosmo főszerkesztője, Johanna hívott meg erre az izgi eseményre, amit ez úton is szeretnék megköszönni neki. Nagyon jól éreztük magunkat! :)


Outfit:
Ruha: Stradivarius
Farmering: H&M
Cipő: Pull and Bear
Öv: H&M



We took part in Cosmopolitan's Clothes Exchange event on Sunday morning with one of my friends, Adri. A pop-up store in Arena Mall was opened for the occasion. We had to bring 5 old pieces of clothes and we got counters for which we could buy some "new" stuff. When the hunt started, everybody started to look for suitable clothes. I was seeking for hippi-style tops. Finally I found some nice ones: a pastel blue vest, a white knitted T-shirt and a silk top. We had the chance for some other girl programs apart from selecting clothes: nail painting, hairdressing, decorating old pieces of clothes.


The main editor of Cosmi, Johanna invited me to this exciting event, I would like to thank her for it.
We had a great time!




Outfit:
Dress: Stradivarius
Denim shirt: H&M
Shoes: Pull and Bear
Belt: H&M
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr855473192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GirlieBlogger@Beauty Fashion Blog Seattle 2012.05.24. 00:37:57

süti beállítások módosítása