11.11. 2012

I met Scott Schuman





Folytatom a rovatot, amiben bemutatom nektek azokat a világhírű bloggereket, akikkel találkoztam a New York Fashion Week-en. Scott Schuman Amerika egyik legismertebb bloggere. Ha szeretitek a Street fashion-t, akkor érdemes követni az oldalát a The Sartorialist-t. Rengeteg inspirációt lehet belőle meríteni. Az utcai divat világában nagy elismerés, ha sikerül egyszer valakinek a kamerája elé állni.


I am continuing the section in which I show you some world-famous bloggers who I met in New York Fashion Week. Scott Schuman is one of the most famous bloggers in the USA. If you are keen on street fashion, it is worth following his site, the Sartorialist. You can draw a lot of inspiration from it. It is a great honour in the world of street fashion if you manage to appear in any of his photos.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr235473033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása