03.09. 2013

Street fashion at Paris Fashion Week #1









Photo by Festy


Csak egy napot töltöttem Párizsban, de annyi élményben volt részem, mintha egy hetet lettem volna ott. Ebben a posztban bemutatom nektek, hogyan öltözködnek a Párizsban a nők, ha egy divateseményre mennek. Sokkal nőiesebb és elegánsabb ruhákat vesznek fel, mint Londonban. Tudják hogyan kell megadni a módját a divathétnek. Most már értem, hogy miért mondják Párizst a divat fővárosának. Ámulva néztem, ahogyan sorra jöttek a szebbnél szebb ruhaköltemények… Bármelyiket szívesen elfogadtam volna.


I spent only a day in Paris, yet I had so many new experiences as if I had been there for a week. In this post, I will show you how women dress in Paris if they go to a fashion event. They wear much more womanly and elegant clothes than people in London. They know how to mark the occasion of a fashion event. I understand it now why Paris is called the fashion capital. I was enchanted to see all the fabulous outfits coming after one another... I would have been happy to get any of them.
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr725472913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.03.10. 14:08:11

Fantasztikusak ezek a ruhák, s a hölgyek! Mennyire látszik, hogy az elegancia és a minőség mindenek felett áll náluk. (Persze talán ott sem mindenki jár ilyen ruhákban, de biztosan a hétköznapi emberek öltözködésében is megnyilvánul, amitől ők tényleg annyira jellegzetes franciák)
Hááát ... nekünk, magyaroknak van mit tanulnunk és bátorodnunk!

Njoythestyle Reni 2013.03.10. 14:18:13

Csodás képek és rucik, annyira szemet gyönyörködtetőek! Sikk és elegancia mindenek felett :)
Pusza: Reni

Festy 2013.03.10. 16:22:29

Igen, ezek a ruhák azért válogatottak, mert a Valentino divatbemutató előtt készítettem őket. Egyik fashion weeken se láttám az emberet ennyire elegánsan felöltözni...
Tényleg gyönyörűek voltak az outfitek. Bármelyiket elfogadtam volna. :)
süti beállítások módosítása