09.05. 2013

Megnyílt Magyarország legkülönlegesebb nőknek szóló programja, a Csupa Nő – Kiállítás és vásár

fejlec.jpg

Budapest, 2013. szeptember 5.– Csütörtök reggel 10 órakor nagy érdeklődés közepette nyitotta meg kapuit a HUNGEXPO legújabb, egyedülálló tematikus vására, a CSUPA NŐ. 4 napon keresztül, több ezer négyzetméteren, színes programok, sztárparádé és több mint 100 kiállító várja a látogatókat.  A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! elnevezésű tematikus programsorozat célja, hogy mindazt a figyelmet és törődést elérhetővé tegye a hölgyek számára, amely segítséget nyújt úrrá lenni a mindennapok nehézségein. A családok felhőtlen szórakozását pasi- és gyermekmegőrző is garantálja, míg a hölgyek egyedi figyelmet és tanácsokat kapnak.

A HUNGEXPO több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai kiállítási ipar piacán, rendezvényeiket mindenkor az aktuális trendek szerint kialakítva. Ennek megfelelően jött létre az eddigi vásároktól eltérő koncepcióval egy új típusú rendezvény, a TV2, a HUNGEXPO és a HG Media közös szervezésében 2013. szeptember 5. és 8. között.

 A most bemutatkozó „CSUPA NŐ - Vásár és figyelem csak neked” tematikája, programja elsősorban a nőkre számít. A cél, hogy aki eljön, megújulva és felfrissülve térhessen haza, felvértezve a mindennapi kihívások ellen.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont nagyszerű helyszínt, kulturált bemutatkozási lehetőséget, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít a kiállítóknak és látogatóknak egyaránt. Ehhez hasonló különleges program és vásár nem létezik még Magyarországon, éppen ezért nagy érdeklődésre számítunk, több tízezer látogatót várunk a hétvége folyamán.” – mondta el Siklósi Csaba, a HUNGEXPO kereskedelmi igazgatója.

Az esemény kiemelt médiapartnere és névadó szponzora a TV2. Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója elmondta: „A Csupa Nő különleges és innovatív kezdeményezés, melynek témája tökéletesen illeszkedik a TV2 értékeihez. Számunkra kiemelkedően fontos a nők megszólítása, így nagy örömmel támogatjuk ezt a Magyarországon példaértékű rendezvényt.”

A kiállítás a nők életét érintő hat kiemelt téma köré szerveződik: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család/karrier és a női lélek. Ezek mélyebb bemutatására 4 különálló élményszigetet hoztak létre, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel. Minden szekció egyedi hangulattal bír, ahol személyes kapcsolat alakulhat ki a látogatók, a színpadi fellépők és a kiállítók között.

Nagyszínpad

  • Újulj meg! – minden, ami öltözködés, divat és stílus – Tatár Csilla (Mokka), Lakatos Márk és Sütő Enikő
  • Légy egészséges! – minden, amit az egészségről és egészséges életmódról tudni kell – dr. Várkonyi Andrea (Tények) és Váczi Gergő (Aktív)

Lélekszínpad

  • Nők titkai – minden, ami a női lélek szépségének megőrzéséhez szükséges – Joshi Bharat (Mokka)
  • Szeresd a családod! Szeresd önmagad! – minden, ami a család és a nő összhangjáról és harmóniájáról szól – Gombos Edina (Aktív)

Gasztroszínpad

  • Egyél finomat! – minden, ami gasztronómia – Demcsák Zsuzsa (Mokka) és Segal Viktor

Otthonszínpad

  • Teremts otthont! – minden, ami a lakberendezéshez, otthonteremtéshez tartozik – Andor Éva (Tények) és McMenemy Márk

Pasi és gyerekmegőrző

  • Hogy a kísérőknek is feledhetetlen élményben legyen részük – Papp Gergő (Aktív)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr885497223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása