10.10. 2013

PS magazine - Brave

Cseke Eszter-s.jpg

Trunkó Bálints.jpgUdvardi Attila3s.jpgOleg Borisuk (2)s.jpgUdvardi Attilas.jpgMihalik Enikő-s.jpg

A PS őszi száma a bátorság jegyében született. Erre a hívó szóra reflektál az aktuális címlaparc Cseke Eszter is, aki számtalan éles helyzetben bizonyított az On The Spot riportereként. Interjújában mesél a sztereotípiákról, hektikus életmódjáról és a legmaradandóbb pillanatokról.

A PS szerkesztői ismét izgalmas személyeket gyűjtöttek össze: interjút olvashatunk például Szöllősi Gézával, aki az elmúlt évtizedben provokatív hússzobraival és meghökkentő állatpreparátumaival tűnt fel, vagy Anh Tuannal, aki alkotásai helyett most saját magáról mesél. Egy elgondolkodtató riportban Wirth Judit, a NANE egyesület munkatársa és két olyan hölgy, aki a párkapcsolati erőszak áldozatává vált, mesélnek a bántalmazás mechanizmusáról és azokról a tévhitekről, amelyek a köztudatban élnek.

Zenei témákra evezve a hazai hip-hop kultúra meghatározó alakjáról, Bankosról olvashatunk, Minda Endre, a Hangmás frontembere pedig testközelből mesél a punk kultúráról, fiatal éveinek meghatározó stílusáról.

Különleges anyagot láthatunk a topmodell Mihalik Enikőről, aki ezúttal smink nélkül pózolt Éder Krisztiánnak. Oleg Borisuk és csapata pedig egy egész fotósorozatot készített Sándorfi István munkásságának tiszteletére.

A PS - Newcomers rovatban újabb fiatal tehetségek tűnnek fel: láthatunk Ajkai Dávidtól egy merész sorozatot, de megismerhetjük Kerényi Virágot, a fiatal divattervezőt is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr905561542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása