01.15. 2014

Shopping with the winner of the #BLOGGERGIVEAWAY

festy7_1.jpg

festy1_1.jpgfesty4.jpgfesty3_1.jpgfesty10.jpg

festy11.jpg

festy8_1.jpgfesty9_1.jpgfesty5_1.jpgfesty2_1.jpg

Photo by Berti és Árpi (Style and Blog)



Karácsony után egy varázslatos napot élhettünk át, amikor Magdival (Beauty Junkie), Mesivel és Pannival (Style and Blog) elvittük shoppingolni a Xmas Blogger Giveaway nyertesét Zsófit. 80 000 Ft-ot költhetett el a kedvenc boltjaiban, amit 8 blogger ajánlott fel a játékban. :) Nagyon jó érzés volt örömet okozni. 

Szisztematikusan végigjártuk  az üzleteket, ahol Zsófi szokott vásárolni, és egyikből se jöttünk ki üres kézzel. A nap végére komplett szettet tudtunk összeállítani a ruhákból. Találtunk két táskát (Úgy örültem neki, hogy Zsófi azért választotta a burgundi Zara táskát, mert látta a blogomon az egyik outfitemben.) , pénztárcát, ékszereket, bokacsizmát, és egy gyönyörű arany színű Fossil órát, amit Zsófi már korábban kinézett magának.
Sokat nevettünk egész nap és végén még egy kicsit meg is hatódtunk, hogy mekkora örömet lehet okozni egy ajándék shoppingolással, ami minden lány álma… :)
Puszi, Festy
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr855758799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta Kávási · http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/ 2014.01.15. 12:41:28

juj ezek a kepek annyira szepek! :) es tetszik az otlet, hogy egyutt mentetek el vasarolni, olyan egyeni es szemelyes! Puszi! :)
süti beállítások módosítása