02.24. 2014

Armani Nobu Milano Days

nobu1.jpg


nobu4.jpgnobu6.jpgnobu8.jpgnobu5.jpgnobu2.jpg

nobu7.jpgnobu9.jpgPhoto by Magyarosi Csaba (Egy nap a városban)


Ma a Nobuban egy különleges gasztró élményben volt részünk pár bloggerrel együtt. Milánóból az Armani Nobuból érkeztek Antonio D'Angelo és Takashi Nishimura, világhírű séfek. Három napig különleges menüsorokat készítenek a hazai gasztro fanatikusoknak. Egy régi vágyam vált valóra, végre megkóstolhattam a világ egyik legjobb marhahúsát a Wagyu-t. Ezeket a marhákat japánban különleges körülmények között tenyésztik, hogy minőségi húsuk legyen. Tényleg isteni finom volt, szinte szét omlott a szájban...

A mai menüsorban a japán és az olasz konyha fúzióját élvezhettük:
Tengeri sügér sashimi bottargával
Bébispenót saláta parmezánnal
Kacsamell carpaccio wasabi salsával
Ropogós lazacbőr saláta rukkolával
Wagyu nyelv gyoza és tataki édesburgonya pürével
Gaspacho botan rákkal és árpa rizottóval
Milano sushi tekercs
Zöldteás tiramisu


Részletek a Fcebookon:

Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr425831429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.