08.27. 2014

FREYWILLE - Black outfit with a little twist

festy5s_5.jpg


festy7s_4.jpg
festy3s_5.jpgfesty6s_3.jpgfreywille-festy1s.jpgfesty14s_1.jpgfesty13s_2.jpgfesty8s_4.jpgfesty4s_4.jpgfesty11s_2.jpgfesty10s_2.jpgfesty12s_1.jpgPhoto by Gregus Máté

Outfit
Jacket: Mango
Top: H&M
Leather skirt: H&M
Clutch: FREYWILLE
Jewelry: FREYWILLE
Silk scarf: FREYWILLE
Heels: Manolo Blahnik



Ma egy népszerű témáról fogok nektek írni, ami nem más, mint a csinos fekete szett. A környezetemből jól tudom, hogy sok barátnőm fekete függő, mert szeretnek a biztosra menni és úgy gondolják, hogy ha fekete ruhát hordanak, soványabbnak is látszanak. Azt is megfigyeltem, hogy azok szeretik a fekete színt, akik az átlagosnál kicsit borulátóbb személyiségek. Magamról is tudom, hogy az éppen felvett outfitünk általában elég jól tükrözi a lelkiállapotunkat, ezért szeretem reggel kiválasztani a ruháimat, amiket aznap fogok hordani.

Ebben az összeállításban azt szeretném megmutatni nektek, hogy a jól megszokott feketét, hogyan lehet izgalmassá tenni egy szexi bőrszoknyával és crop toppal. Tavasszal beszereztem az első ceruza bőrszoknyámat és azóta az egyik kedvenc ruhadarabommá lépett elő, mert lehet alkalmi és dögös is. Hordhatjuk magassarkúval, de akár tornacipővel is! :)

Ehhez a homogén szetthez még kiválasztottam pár feltűnő színes kiegészítők, amikkel egy kis vidámságot vittem az outfitembe.

Remélem, ezzel a poszttal sikerült egy kicsit kimozdítanom a fekete függőket a komfortzónájukból! :)


Puszi, Festy


klasshu04banner.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr286639679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kereste 2014.08.28. 11:35:10

Egyszer majdnem vettem ilyen ékszert egy nőnek, mert ez volt a kedvence. Aztán bebizonyította, hogy pénzkidobás lett volna, mint minden, amit rá költöttem.
süti beállítások módosítása