10.05. 2014

Milan Fashion Week - Colorful look with a transparent bag

festy1s.jpg

festy2s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpgfesty5s.jpgPhoto by Beauty Junkie

Outfit:
Top: H&M
Skirt: H&M
Bag: Cruciani
Sandals: Stradivarius
Sunglasses: Valentino
Bracelet: FREYWILLE


 

A new yorki és milánói fashion week-en készült outfitek retusálásával szépen haladok és folyamatosan töltöm fel őket a blogra, hogy ti is tudjatok belőlük ötleteket meríteni. Imádom a színes, vidám szetteket, ezért nagyon közel állt hozzám ez az összeállítás. Flitteres felsőt általában csak partikra szoktunk felvenni, de egy nőies kombinációhoz nyugodtan bevállalhatjátok utcára is. Mindig jó egy kicsit feszegetni a határainkat, mert ezáltal lesz izgalmasabb az öltözködésünk. 
 
 
Idén dominálnak az átlátszó ruhadarabok, de ez jellemző a kiegészítőkre is. Több átlátszó táskám is van, és mindig megkérdezik, hogy nem félek-e hordani a tömegközlekedésen, de erre mindig az a válaszom, hogy ha valaki el akarja venni a pénztárcámat, és profi is ráadásul, akkor az úgy is megteszi… :) Nyár óta totál hozzám nőtt ez a különleges csipkével díszített Cruciani táska. Szeretem az egyedi darabokat, és azt, amikor többen is megkérdezik, hogy honnan vettem. Gondolom ezzel ti is így vagytok...:)



Puszi, Festy

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr966762483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása