02.02. 2015

L'ORÉAL video campaign - werkphotos

loreal_makeupgenius_werk_49s.jpg



loreal_makeupgenius_werk_128_masolat-s.jpgloreal_makeupgenius_werk_42s.jpgloreal_makeupgenius_werk_118s.jpgloreal_makeupgenius_werk_4s.jpgloreal_makeupgenius_werk_7s.jpgloreal_makeupgenius_werk_28_2s.jpgloreal_makeupgenius_werk_6s.jpgloreal_makeupgenius_werk_92_2s.jpgloreal_makeupgenius_werk_17s.jpgloreal_makeupgenius_werk_55s.jpgloreal_makeupgenius_werk_27s.jpg


Pénteken egy nagyon izgalmas napot élhettünk át Magdival, mert a L'Oréal felkért minket, hogy egy nagy nemzetközi projektben mi legyünk a bloggerik. Egész nap az ehhez fűződő kampány videót forgattuk a L'Oréal csapatával. 
Nem sokára elindul a kampány, és hamarosan megmutathatok mindent, addig is feltöltöttem nektek pár wekfotót a forgatásról.
Puszi, Festy



We had a very exciting Friday with Magdi, because L’Oréal asked us to be their bloggers in a big international project! We're shooting the campaign all day with L’Oréal’s team.

The campaign is going to start soon – until then I can show you a few werk photos from the shooting.

Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr317134087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása