07.10. 2015

Álomnászút a Flying Blue-val, az Air France és KLM törzsutas programjával!

fb_alomnaszut.jpg

Sziasztok!
Egy szuper pályázatra invitállak benneteket!
  
A Flying Blue, az Air France és KLM törzsutas programja LoveMiles néven játékot indít jegyes pároknak, vagy friss házasoknak, melyen a pályázóknak lehetősége nyílik, hogy megvalósítsák álmaik nászútját a légitársaság törzsutas programjával. Ehhez mindössze szerelmük történetét kell feleleveníteniük és megosztaniuk a világgal.

 

Minden szerelmespár ábrándozik róla, hogy hol töltené el nászútját. A Flying Blue LoveMiles játékának köszönhetően most egy pár lehetőséget kap, hogy megvalósítsa álmait. A játékba olyan párok jelentkezését várják, akik idén tartották, vagy 2015. december 31. előtt tartják majd esküvőjüket. A benevezéshez egy videóban kell elmesélniük eljegyzésük történetét – akár a kamera előtt elbeszélve azt, akár az eseményeket újrajátszva, vagy az eredeti felvételt elővéve, amennyiben készült ilyen. A felvételnek nem kell profinak lennie, elég, ha egyszerűen és röviden eleveníti fel az eseményeket. A kész anyagot saját youtube csatornájukra kell feltölteniük a pályázóknak a következő címmel: Flying Blue – #LoveMiles: „jelentkező neve” (például: Flying Blue – #LoveMiles: Panna&Peti). A feltöltött felvételeket mind egy helyen, a ’Flying Blue Love Miles’ youtube-csatornán lehet majd megtekinteni, cime : www.youtube.com\flyingbluelovemiles. Ezután egy zsűri fogja kiválasztani a legjobbnak ítélt videót. A zsűritagok között foglal helyet Benes Anita, a Daalarna Esküvői Ruhaszalon megálmodója, Nánási Pál, Magyarország egyik legismertebb fotósa és a Flying Blue csapata.


A nyertes videóban szereplő szerencsés párról pedig a Flying Blue szervezésében készül egy újabb felvétel, mely felkerül a Flying Blue hivatalos youtube-csatornájára. Ekkor következik a játék legizgalmasabb szakasza! Ahány ember ugyanis megnézi ezt a videót a youtube videómegosztón, a szerencsés pár annyi mérföldet kap egy Flying Blue Arany kártyán. Ezek az ajándék mérföldek teljes egészében az álomnászútra használhatók fel, ezért a cél értelemszerűen az, hogy minél több emberhez eljusson a videó, így minél több mérföld gyűljön össze, és a friss házasok így akár a világ legegzotikusabb vidékeinek egyikére is eljuthatnak majd. A felvétel terjesztésében természetesen az Air France és KLM is segít, hiszen a cél az, hogy megvalósuljon egy álomnászút a légitársaságok közreműködésével.

A nevezési videókat 2015. július 1. és július 16. között lehet feltölteni a youtube videómegosztóra.

 

További részletek: http://bit.ly/FlyingBlueLoveMiles

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr907615110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása