10.05. 2015

LEVI’S® FOTÓVERSENY: Próbáld fel, fotózd le magad és nyerj egy professzionális divatfotózást!

1500_x_900-2.jpg


LEVI’S® FOTÓVERSENY: Próbáld fel, fotózd le magad és nyerj egy professzionális divatfotózást!
Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!


Az őszi szezonban debütáló, új 700-as női farmer kollekcióhoz a Levi’s® minden eddigi megszerzett tudását felhasználta. Több, mint 60 ezer nő bevonásával két éven át tartó kutató munkának köszönhetően megszületett a legújabb női farmer kollekció.

 

Levi’s® innovatív női farmer kollekciójába vetett hitét az is jól mutatja, hogy egy fotóverseny keretében a cég mindenkit arra ösztönöz, hogy próbálja fel az új női 700-as farmercsalád valamelyik darabját. A tét nagy, hiszen az első tíz helyezett egy professzionális divatfotózást, személyenként egy Levi’s® személyre szabott farmerdzsekit, egy 700-as farmert és egy pólót is nyer. A nyerteseket a beküldött fotók alapján a szakmai/kreatív zsűri választja majd ki. A fotóversennyel kapcsolatos hasznos információkat a játék Facebookon oldalán is megtalálhatod.

 

A játékban való részvételhez a “Felhasználási feltételeket” el kell olvasni, illetve el kell fogadni, melyet ide kattintva találhatsz meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr837894962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása