08.08. 2017

American Tourister – Packed with style

festy2s_1.jpg


festy3s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty1s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty1s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty3s_2.jpgfesty7s_1.jpgfesty5s_2.jpg


Sziasztok,


A blognak köszönhetően sokat utazom, de szerencsére egyáltalán nem bánom, hogy folyton úton vagyok, mert annyira szeretem, hogy valószínűleg sosem tudnám megunni : -)

Az utóbbi időben szereztem is pár bőröndöt, amiket szintén nem fogok egyhamar megunni. Imádom a vibráló színeket, ezért nem sokat gondolkodtam, amikor az American Tourister színes bőröndjeit megláttam a kirakatban.

A praktikum szempontjából nem elhanyagolható, hogy tartósak, jól zárhatók és jól manőverezhetők, de ami igazán extra számomra, az a megjelenésük. Egyedien színesek, így könnyen megtalálom őket a reptéri csomagok között, és ami a legjobb, hogy stílusosak, gyakorlatilag részévé válnak az outfitemnek.

Budapestre, Velencébe és Kubába is magammal vittem őket, és jól láthatóan mind a három helyszínnek jól álltak az új bőröndjeim : -)

Nagyon örülök nekik, mert mindig hasznukat veszem az utazásokon, ráadásul öltöztetnek is.

Puszi,
Festy

 

Hello,


Being a blogger means that I have to travel a lot but luckily enough, I love being a blogger and don’t mind travelling a lot at all. I doubt I will ever get enough of them : -)

I have found a few new suitcases I can’t get enough of either. I love vibrant colours, so when I saw these American Tourister suitcases, I wanted them immediately.

They are practical, durable, safe and mobile and they have an absolutely charming appearance. They are amazingly bright-coloured, making them very easy to spot at the airport. They are also very stylish, actually making them part of your outfit!

So far, I have tried them in Budapest, Venice and Cuba. They look dazzling, don’t they? : -)


Kisses,
Festy


Sponsored post

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4012731162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása