10.18. 2017

C’est si bon – new coats for the season by Promod

festys.jpg



festy4s.jpgfesty2s.jpgfesty3s.jpgPhoto by Arato Vivien


Bonjour,


Az őszi szezon a rétegezésről szól, ezért be kellett szereznem pár új kabátot.

A franciás rafinériának köszönhetően a Promod egyre inkább meghódítja a világot, ráadásul idén a márka egy különösen erős kollekcióval készült, amit a természetesség, frissesség, könnyedség és a harmónia jellemez. Nagyon jó ez az irány, mert tered ad az alkotóvágyadnak és lehetővé teszi, hogy megteremtsd a saját stílusodat. Bennem is felébredt az alkotóvágy: három különböző kabáttal három különböző karakterű őszi outfitet kreáltam.

Az első egy letisztult, hosszabb szabású kabát egy tipikus fiatalos, városi összeállításban. Ideális viselet a dolgos hétköznapokra.

A második, kapucnis kabát remekül beleillik ebbe kissé bohémebb szettbe, hogy még élvezhessük kicsit az októberi napsütést.

A harmadik, puha anyagú kabát és a szett fő jellemzője a finomság; ez egy nőiesebb alternatíva az átmeneti időszakra.

Ha szeretnétek stílusosak maradni az őszi időszakban is, keressétek a kabátokat a Promodnál : -)

Puszi,

Festy

 

Bonjour,


Autumn is all about layered outfits so I had to get some new coats for the season.

Thanks to the unmistakable French delicacy, Promod has gained worldwide popularity, and this year, they launched an exceptionally appealing seasonal collection, characterized by natural beauty, brightness, subtlety and harmony. I think it is a fantastic trend that gives you the chance to be the creative yourself every day. This inspiration led me to create three different autumn outfits with three different coats.

The first is a longer, clean-cut coat at the core of a fresh urban wear. This is an excellent combination for busy working days.

The second coat is a lovely hooded one that perfectly fits into this outfit with a slight air of ‘bohème’. It’s nice to wear it during these mild October period.

The third outfit with this fluffy coat gives the impression of pure tenderness that makes it a more feminine alternative.

Look for them Promod’s website or in the nearest store and stay chic for the upcoming season : -)

Hugs,

Festy

 

Promoted post

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2913017106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása