12.12. 2017

Maison Privé - White lovely outfit

maison-prive2s.jpg



maison-prive3s.jpg
maison-prive1s.jpgmaison-prive4s.jpgmaison-prive5s.jpgmaison-prive6s.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok Lányok!

Mindig keresem az ötletes darabokat, amelyeket többféleképpen variálhatok, és így minden alkalommal újabb és újabb szettel lephetem meg magam. 
A sokoldalú alapdaraboknak minden ruhatárban helye van, így ha váratlan ebéd- vagy vacsorameghívást kapok, mindig van mihez nyúlnom. Ezért is szeretem a francia stílus és minőség budapesti nagykövetét, a Maison Privét. Náluk mindig bámulatos darabokra bukkanok, és ráadásul mindig kapok pár jó ötletet is arra vonatkozóan, hogyan kombinálhatom őket. Ez a modern vonalvezetésű és meglepő részletekben gazdag ruha és dzseki is tőlük van. A bomberdzsekivel párosítva a ruha szuper városi viselet, főleg hosszú szárú csizmával és persze egy klasszikus táskával. 
Azonban ez csupán egyetlen lehetőség. A ruha bohém eleganciája egy klasszikus magassarkúval kiemelve remek szettet alkot egy esti eseményre is, clutch-csal vagy egy mókás crossbodyval kombinálva. Ugye, hogy a lehetőségek száma végtelen? A kiegészítőkről pedig még nem is beszéltem... :)
Puszi!
Festy


Hi Girls,
you know, I am always on the lookout for great multipurpose pieces that I can combine with accessories to create new and more exciting outfits.
I believe, that the ideal wardrobe is based on versatile basics that I can mix and match and re-mix anytime an unexpected invitation comes my way. That is why Maison Privé, the ambassador of Parisian style and quality is one of my favorite boutiques in Budapest. Whenever I drop in I can always find something special and also get apt styling tips. This amazing white bomber jacket and dress come also from them. Pair them with suede over-knee boots for a sassy and feminine city outfit. Don't forget a classic city bag!
However, when you are invited to a party or event, combine the dress with classic stilettos and a clutch for an impeccable evening look. Versatile, isn't it? And I haven't even mentioned accessories... :)
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7513508153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása