08.15. 2018

Az utazásaim elengedhetetlen kelléke; a FOREO LUNA mini 2

festy1s.jpg



3s_1.jpg1s_1.jpg4s_1.jpg2s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok Lányok!

A nyár teljes erővel pörög, napsütés és rengeteg program vár minket. Az utóbbi időszakban rengeteget utaztam, egyik országból a másikra, több elegáns rendezvényre is hivatalos voltam. Meg kell mondanom Nektek, az időjárás, a repülés, a klíma szárító hatása és a sminkelés rendkívüli módon igénybe vette az arcbőrömet. Bár gondosan odafigyelek a bőröm napi ápolására, és még véletlenül sem feküdnék le este alapos arctisztítás nélkül, úgy érzem, be kell iktatnom pár extra bőrkényeztető napot. 

Ebben segít nekem a FOREO LUNA mini 2 forradalmi arctisztító készüléke, ami praktikus és rendkívül hatékony nemcsak utazásokkor, de az otthoni bőrtisztítási rutinomat is tökélyre fejlesztettem vele.

Az extra bőrkényeztető napok nemcsak a hidratálásról és a pihenésről szólnak most már, hanem a magasabb szintű tisztításról is.

A nap folyamán a sminken kívül a külső környezeti szennyeződések rakódnak le az arcomon, nyáron ezen felül a zsíros naptejek csak rontanak a helyzeten, ezek a tényezők azonnal eltömíti a pórusokat az oxigénfelvétel ezáltal nehézkessé válik bőröm számára. 

A FOREO színes szilikon arctisztító keféje, az új LUNA mini 2 tökéletesen távolítja el 1 perc alatt ezeket a szennyeződéseket, így segíti a bőrömet tisztán és üdén tartani, nap mint nap. Ezzel előkészítve a hidratálást, hogy a makulátlanul tiszta arcbőröm könnyebben szívja magába a hidratálók értékes hatóanyagait is, így bőröm még tápláltabb és selymesebb lesz és még relaxálni is tudok a FOREO LUNA mini 2 pulzáló/masszírozó mozgása közben. 

Ráadásul környezetkímélő megoldás, mivel ez az élénk színű, vidám készülék szilikonból készül, így sosem kell a arckefét cserélni. 

Én az utazások során is magammal viszem, mivel USB-vel tölthető és nagyon kis helyen is elfér :)

Ti mit vettek be ilyenkor? Bátran osszátok meg bőrápolási titkaitokat! :) 

 

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7714183707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása