12.08. 2017

Urban Legend by Rossmann

4s.jpg



3s.jpg
1s.jpg2s.jpg

Városi Legendák az ágyamban

Helló Lányok!

Mostantól már nem csak nappal barangolhatok Budapest utcáin, hanem a hálószobámban is. A Duna-parti panorámát és a Szimpla Kertet álmodták a Rossmann tervezői új, Városi Legenda névre hallgató ágynemű kollekciójukra.
A prémium alapanyagokból készült, pihe-puha ágyneműhuzatok közül a kedvencem a vidám, citromsárga alapon fekete grafikával díszített szett, de nyugodtan kombinálhatjátok a négy színt, hogy új stílusba öltöztessétek a hálószobátokat. A levendula és a fehér nyugalmat áraszt, a sárga-fekete kombó pedig merész és vagány. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljátok a hangulatotoknak megfelelő összeállítást. 
Nyugodtan játszhatunk az ágyneműnkkel is úgy, mint a ruháinkkal. Kombinálhatjuk őket egymással, vagy feldobhatjuk őket hálószobai kiegészítőkkel, ágytakarókkal, gyertyatartókkal. Én ugyanolyan kreatívan kísérletezek a lakberendezésben mint az öltözködésben, hiszen ez is jó terep a kreativitásra és az önkifejezésre. Ha pizsama partit szervezek, vagy vendéget várok, ezekkel az ágyneműhuzat-szettekkel a siker biztos.


Puszi, Festy



Hi there,
you know I love Budapest, and from now on, I can even sleep among the most iconic sights of the city. Rossmann debuted a new collection of pillow cases and duvet covers, inspired by Budapest, called Urban Legend. You can find cute designs of the Danube bank panorama and Szimpla Kert, the legendary, tumble-down dive bar of the Hungarian capital on them. 
My personal favorite is the bright sunshine yellow cover set, but feel free to find your favorite or to combine two or more different colors! Lavender and white have a calming, relaxing effect, while the black and yellow combination is energetic and edgy. 
You can play with pillow cases and duvet covers as much as with clothes to combine them into an outfit. There is an endless opportunity to mix and match or add accessories, such as afghans, throws or candles for example. I personally, love to experiment in decor, just like in fashion, it is just another way to express my style and creativity. The Urban Legend collection is a safe bet when I have guests or a sleep-over party, or they could be the perfect gift for Budapest fans.


xoxo, Festy


Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5213457907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása