12.08. 2013

Outfit - Budapest

festy10_1.jpg

festy11_1.jpgfesty12_1.jpgfesty14.jpgfesty13.jpgfesty15.jpgfesty16.jpgfesty17.jpgfesty18.jpg

Photo by Chaby

Outfit:

Blezer: H&M
Jeans: Zara
Top: H&M
Heels: Stradivarius
Hat: H&M
Necklace: Zara
Bag: Versace
Watch: S.T.A.M.P.S.





Először is egy bocsánat kéréssel tartozom azoknak, akik minden nap követitek a blogot, hogy csak csütörtökön postoltam utoljára. A következő héten megpróbálom behozni az összes elmaradásomat… Hosszú hetet tudhatok magam mögött, rengeteg eseménnyel és együttműködésekkel. A karácsony közeledte mindig magával vonz új dolgot. :) Lassan engem is utolér a karácsonnyi vásárlási pánik, hogy mit vegyek és és hol a családomnak… :) Sajnos az a típus vagyok, aki az utolsó pillanatra szereti hagyni az ilyen dolgokat. 

Puszi, Festy



At first, I owe my followers an apology for writing the last post on Thursday. I will try to make up for everything next week... I have had a long week with a lot of events and cooperations. The Christmas period always brings a lot of new things. :) The Christmas shopping panic will soon reach me, too. I have to find out what to buy for my family and where... :) Unfortunately, I am the type who always leaves these kind of things to the last minute. 
X x
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr585681696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása