01.22. 2014

Mercedes-Benz Fashion Week Berlin - Studio Kaprol fashion show and backstage

berlin8_2.jpg

berlin1_2.jpgberlin12_1.jpgberlin11_1.jpgberlin10_1.jpgberlin2_3.jpgberlin9_2.jpgberlin3_3.jpg

berlin4_3.jpgberlin5_2.jpgberlin6_3.jpgberlin7_2.jpgberlin15_1.jpgberlin13_1.jpgberlin14_1.jpg


Már nagyon vártam pénteken a második divat bemutatót, mert pár hete felkeresett a Sudio Kaprol marketingese, hogy szeretnék, ha a backstageről is készítenénk pár képet, és postolnánk a blogunkon. Nagy élményt adott számomra, ismét betekintést nyerni egy nemzetközi divat hét kulisszái mögé. Eddig még csak egyszer sikerült az első fashion weekemen New Yorkban. 

Utána folytatódott az öröm sorozat, mert VIP jegyeket kaptunk a második sorba, helyre szólóan a berlini újságírók és hírességek között. Hihetetlenül boldog voltam, hogy ilyen közelről nézhettem végig ezt a különleges bemutatót, ami egy művész filmmel kezdődött, és utána a modellek nem a szokványos módon mentek végig a kifutón, hanem bolyongtak ide-oda és fent maradtak a színpadon. Egyre többen lettek, majd összerendeződtek egy kupacba és végül bekísérték a tervezőt. Ötletesnek tartom, hogy ezeket a laza fiatalos utcán is hordható ruhákat ilyen kreatívan prezentálták a nagyközönségnek.
Puszi, Festy



I couldn't wait for the second fashion show on Friday because the marketing person of Studio Kaprol contacted me a few weeks ago to ask us to take some photos of their backstage and post them on our blogs. It was a great experience for me to get a glimpse again behind the scenes of an international fashion week. It had only happened to me once on my first fashion week in New York. 

Then, the series of pleasures continued as we got private VIP seats to the second row among journalists and celebrities from Berlin. I was extremely happy to be able to watch this special show from such proximity. It started with an art movie and then the models walked on the runway in an unusual way, wandering around and staying on the stage. There were more and more of them up there, then they got together and finally brought the designer forward. I found it a really good idea to present these loose street wear clothes in such a creative way. 


X x 
Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr565775291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása