02.17. 2014

Miss International Hungary 2014 - Jelentkezés

mih.jpg

 



nemzetközi Miss International szépségverseny sorozat több mint 53 éves múltra tekint vissza, a résztvevők a világ minden részéről azért érkeznek, hogy szépségük mellett elkötelezettségükkel is a nemzetközi barátságot erősítsék. A Miss World, Miss Universe, Miss Earth és a Miss International szépségversenyt nagyságuk, szervezettségük, díjaik, ismertségük és elismertségük okán a The Big Four (A Nagy Négy) néven emlegetik.

A Miss International világverseny idén 2014-ben már 54-edszerra kerül megrendezésre, amin több mint 70 ország szépségkirálynői vesznek részt. A nemzetközi döntő 2014. november 14-én kerül megrendezésre Tokyo-ban, ahol Magyarországot a Miss International Hungary szépségverseny győztese fogja képviselni.

Tavalyi Miss International Hungary, Ötvös Brigitta bekerült az 5 legszebb lány közé a világversenyen a tokiói döntőben.

Ha szeretnél jelentkezni a Miss International Hungary szépségversenyre, akkor kattints erre a linkre, és további részleteket tudhatsz meg róla!

http://www.missinternational.hu/miss-international-hungary-szepsegverseny-2014

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745818989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása