05.27. 2014

Cointreau FIZZ party

1_2.jpg


IMG_1636.jpgIMG_1506.jpgIMG_1320.jpgIMG_1432.jpgIMG_1540.jpgIMG_1369.jpgIMG_1639.jpgIMG_1313.jpgIMG_1622.jpg2_2.jpgIMG_1683.jpgIMG_1328.jpg


Egy különleges Cointreau FIZZ partira voltunk hivatalosak pár bloggerrel, ahol koktél különlegességeket kóstolhattunk és minőségi reform konyhával láttak minket vendégül. Szeretem az ilyen hangulatos rendezvényeket, ahol nincsen nagy tömeg és élvezni lehet a hely atmoszféráját.

A Hajós utcai Bubble Chic az első Cointreau FIZZ Bár Budapesten, ahol mostantól a Cointreau koktélok teljes választékát kínálják. A Cointreau FIZZ ígérkezik az idei nyár legnépszerűbb koktéljának, amely a kristálytiszta francia narancslikőr szódával – és bármilyen friss gyümölccsel, sőt uborkával ízesítve.
 

A Cointreau a párizsi életérzés megtestesítője: a Loire-völgyből származó likőrt sokan az „igazi” narancslikőrként tartják számon. Édouard Cointreau az általa föltalált italhoz méltó külsőt is képzelt, kreativitása a design terén is jól érvényesült. A palackot a klasszikus francia elegancia és a hagyományok megőrzése jellemzi: az üveg mély borostyán színe és egyedi formája szembeszökő, a címke pedig a kor divatjától eltérően egyszerű, a felirat lényegre törő.

A Cointreau a mai napig exkluzív és elegáns. Két, a divat és a design világában nemzetközileg elismert francia származású művész, Catherine Malandrino (New York) és Alexis Mabille (Párizs) is tervezett egy-egy limitált szériát az általuk újragondolt, mára szimbolikusnak számító palackból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr996202288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása