07.29. 2014

NON+ opening party

fotó.JPG

Már két bolttal büszkélkedik a NON+

A hazai, kis szériás márkák között egyedülálló módon már két üzlettel büszkélkedik Kiss Sarolta brandje, a NON+. A Madách téri Flagship store mellett július közepétől a MOM Parkban is újra, saját üzlettel képviselteti magát a NON+, így már nemcsak a pesti, hanem azzal párhuzamosan a budai oldalon is várják a rajongókat.

A MOM Parkbeli újranyitást július 15-én méltóképpen egy boltbulival ünnepelte a NON+. Az üzlet érdekessége, hogy a tervező, Kiss Sarolta és barátnője, Novotny Laura közös munkájának eredményeképpen született meg - a bolt friss, inspiráló és roppant barátságos.

A partit a menta jegyében szervezték a lányok: mindenki 30 százalékos nyitási kedvezményt kapott a menta színű ruhákra, de pezsgős-mentás koktéllal is várták a betérőket. A finomságokról a Lila Füge bloggere, Havas Dóra gondoskodott, aki édes és sós falatokat készített. Az eset folyamán bemutatkoztak a világszerte népszerű TOM’S márka lábbelijei.  A TOM’S nem csupán egy cool cipőmárka, hanem egy nagyon komoly társadalmi felelősségvállalásnak is a valódi arca: minden eladott TOM’s után egy rászoruló is kap egy pár cipőt. A hangulatot Kutzora Edina énekesnő és Soneec zenéje koronázta meg.

 

Üzletek:

NON+ Flagship Store

1076 Budapest, Madách Imre út 10. (Madách tér Gozsdu passzázs bejárat)

NON+ üzlet, MOM Park

1123 Budapest, Alkotás utca 53. (a földszinti mellékfolyosón, a Leroy Bistroval átellenben)

 

honlap: www.nonplusz.hu

webshop: http://nonpluszclothing.shoprenter.hu

Facebook: www.facebook.com/nonplusz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr826556659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása