08.29. 2014

Blogger trip to Designer Outlet Parndorf - Smart outfit

festy3s_7.jpg

festy1s_8.jpg

festy2s_4.jpg
festy4s_5.jpgfesty7s_5.jpgfesty5s_6.jpgfesty6s_4.jpg
Photo by Gregus Máté
Location: Designer Outlet Parndorf



Outfit
Dess: Mexx
Jacket: Tommy Hilfiger
Bag: Calvin Kein Jeans
Heels: Armani
Belt: Trussardi Jeans
Sunglasses: Fossil



Elkészültem a második szettel, ami még a parndorfi blogger kiránduláson készült. Ezúttal egy elegáns munkábajáros outfitet állítottam össze, mert kezdődik az őszi szezon és mindenki visszatér a nyaralásból a szorgos hétköznapokba. Szeptemberre nekem is sok együttműködés és megbeszélés van kilátásban, és nem mindegy hogyan jelenek meg. Mindenki tudja, hogy az első benyomás mindig nagyon fontos... 
Szeretem a selyem ruhákat, mert könnyedek és egyben elegánsak is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint alapdarabot. Ha légkondis helyen dolgozunk, akkor érdemes egy blézert is felvenni hozzá. Blogger barátnőm, Magdi szokta mondani, hogy egy blézer mindig öltöztet. :) Természetesen egy nőies magassarkú is elengedhetetlen tartozéka az összeállításunknak! A táska kiválasztásánál, csak akkor ajánlom a clutch-ot, ha csak egy iPad-del vagy notesszal szoktatok szaladgálni. Ha szeretitek magatokkal vinni az egész lakást, akkor inkább érdemes választani egy letisztult vonalú nagyobb méretű táskát.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr126649301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása