06.30. 2015

Beauty - Professional teeth whitening at Egressy Dental

festy1s_5.jpg



img_5311.JPGimg_5312.JPGimg_5313.JPGimg_5314.JPGfesty2s_5.jpg

Sziasztok!

Már többször olvashattatok nálam a fogfehírétésről, mert nagyon fontosnak tartom, hogy szép fehér, ápoltak legyenek a fogaim. Ezért mindig szeretek kipróbálni különböző módszereket és technikákat.


Ezúttal egy professzionális kezelésen vettem részt az Egressy Dental rendelőintézetében. Először kezdtünk egy ultrahangos fogkő eltávolítással, ami meglepő módon ezúttal nem volt olyan fájdalmas, mint legutóbb egy másik orvosnál, ahol tiszta seb lett utána az ínyem. Most láttam, hogy ha valaki odafigyelve csinálja, akkor nem olyan szörnyű ez a kezelés. 


Ezután jött a homok fújásos polírozás. Eddig még ilyet sose próbáltam. Jó pofa dolog, olyan mintha sós tenger vízzel letisztították volna a fogaimat. Teljesen frissítő érzés volt. 


És végül elérkeztünk a non-peroxidos fogfehérítéshez, ami 3 x 15 perc volt. A peroxidossal ellentétben ezután semennyire se voltak érzékenyek a fogaim. Ilyenkor általában még levegőt venni is nagyon fáj. Az eredmény viszont ugyan olyan szép fehér lett, mint a peroxidos eljárásnál. Úgy örülök, hogy rátaláltam erre a kíméletes fogfehérítésre! :)


Itt találhatjátok a részleteket ezzel az eljárással kapcsolatban, ami most akciós is!
www.egressydental.hu/fogfeherites-akcio
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr657565734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása