08.06. 2015

The new Honor 6+ smart phone

img_8487.JPG



img_8490.JPG
img_8488.JPGimg_8489.JPG


Sziasztok!

Ebben a posztban egy új okostelefont szeretnék nektek bemutatni a Honor 6+-ot. Most kaptam meg ezt a gyönyörű készüléket, hogy teszteljem, hogy utána meg tudjam osztani veletek a tapasztalataimat. Mindig izgatottan próbálok ki új elektronikai kütyüket, mert sose lehet tudni, hogy melyikbe fogok beleszeretn, és utána hasznos eszközöm lesz a mindennapokban.


Itt olvashattok néhány hasznos információt erről a szuper telefonról:


A Honor 6+ technikai specifikációja

- Egyedülálló „bionikus”, 8 megapixeles párhuzamos sasszem objektívek kerültek a hátlapra, melyek együttes felbontása 13 megapixel. 
- Az előlap 8 megapixeles szelfi kamerát kapott.
- A 8+1 magos processzor és a Kirin925 chipkészlet a 3 GB nagy sebességű memóriával hatalmas teljesítményt, a 32 GB beépített háttértár pedig elegendő tárolókapacitást biztosít.
- A Smart Power 2.5 technológiával vezérelt 3600 mAh kapacitású akkumulátor átlagos használat mellett egyetlen feltöltéssel akár kétnapnyi folyamatos használatot tesz lehetővé.
- Az élethű, élénk LCD képernyő kontrasztaránya 1500 az 1-hez, a megjelenítő emellett 85 százalékos szaturációt biztosít.
- Ugyan a készülék egyszerre két SIM kártyát is tud kezelni, nekem erre pont nincs szükségem, viszont mivel az egyik SIM kártya helyére memóriakártyát is lehet tenni ezzel az egyébként sem kicsit 32 GB-os beépített háttértárra akár további 128 GB memóriával is megnövelhetem. Ezzel a lépéssel pedig még nekem sem kell jódarabig aggódnom, hogy szelektálnom kellene a képeket a telefonomon.
- A képernyő és a váz arányszáma 78,2%, a vizuális megjelenítést így a lehető legkevésbé zavarja a vékony keret.


A sasszem kamera, és ami mögötte van

A Honor 6+ a gyártó első olyan készüléke, melybe két darab, párhuzamos elhelyezkedésű fényképezőgépet integrált a gyártó. A 2x8 megapixeles „bionikus sasszem” kamera két különböző nézőpontból és gyújtótávolsággal rögzíti a képet, így együttesen egy 13 megapixeles fotót készít, akár 0,1 másodperces fókuszidővel, f/0,95-ös fényerő mellett. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlen gyorsasággal kattintsuk el a fényképezőgépet, és ne maradjunk le a fontos pillanatokról. A fényképezőgép szoftverének lelke a szabadalmaztatott 3IE képfeldolgozó algoritmus, mely részletesebb, gazdagabb felvételeket tesz lehetővé. A Honor 6+ emellett támogatja a kép elkészítése utáni újrafókuszálást, így a fotóink fókuszpontját tetszőlegesen tudjuk változtatni.


Egyszerűen sokkal gyorsabb

A Honor 6+ lelke a Kirin925-ös lapkakészlet, mely tartalmazza az okos GTS (Global Task Scheduling) technológiát, valamint egy a különböző szenzoroktól érkező adatok integrálását elvégző i3 szenzorközpontot. A 8 AP magból és 1 okos mikromagból álló felépítés működési frekvenciája elérheti akár az 1,8 GHz-et, emellett a készülék egyensúlyozni tud a csúcsteljesítményt igénylő alkalmazások futtatása és a rendkívül keveset fogyasztó készenlét között. Az EMMC5.0 interfésszel érkező Honor 6+ 3 GB nagy sebességű memóriával és 32 GB beépített háttértárral van felszerelve, de kapacitása bővíthető microSD kártyával is.


Többnapos üzemidő

A 3600 mAh kapacitású, magas (595 Wh/l) denzitású akkumulátor működését a Smart Power 2.5 technológia vezérli, mely akár 30% energiát képes megtakarítani működés közben. Ez lehetővé teszi, hogy átlagos használat mellett a készülék töltés nélküli üzemideje elérje a két napot. A Honor 6+ hőelvezetési felépítésében nagy szerepet játszik az összességében 138,2 négyzetcentimétert elérő grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a készülék mindig hűvös maradjon. A két SIM kártyás felépítés és a dual standby technológia segítségével egyszerre két független szolgáltató hálózatára is csatlakozhatunk. Ezt megfejeli a kettős 4G képesség és az, hogy a visszatöltési képességnek köszönhetően a Honor 6+ telefonnal akár más eszközöket is feltölthetünk.


Ár és elérhetőség
A Honor 6+ magyarországi ára bruttó 138 900 forint, a készüléket az E-digital és a Speedshop árulja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr317677432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása