12.06. 2015

Calvin Klein - White and gray

festy7ws.jpg



festy3ws.jpgfesty6ws.jpgfestyw1s.jpgfesty2ws.jpgfesty10ws.jpgfesty9ws.jpgfesty8ws.jpgPhoto by Szín Róbert


Sziasztok!

Most már tényleg beköszöntött a az igazi tél és most már elő vehetjük a meleg ruháinkat. Ezt a szép fehér szürke szettet állítottam össze mára Mikulás alkalmára, amihez felvettem az ünneplős órámat, ezt az elegáns Calvin Klein szépséget. 


Régen féltem télen hordani a világos színű ruháimat, de most már kimondottan jónak tartom, ha nem csak feketébe burkolózva próbálunk elvegyülni az utcán a tömegben.


Remélem, sikerült egy kis kedvet hoznom nektek egy szép kellemes világos outfithez!


Puszi, Festy

Hi Babes!


Now that winter has really come, we can all get our warmer clothes. I made this nice white-grey set for the occasion of Santa Clause. For this I’ve put on my dress watch, this elegant beauty, made by Calvin Klein.


I used to be afraid of wearing bright clothes in the winter, but now I think it’s really good, if we’re not only wearing black, to blend in the crowds of the street.


I hope i helpled you in the mood of some nice bright outfit!


Kisses,
Festy
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr198144044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása