02.28. 2016

Milan Fashion Week 2016

6.jpg



23.jpg13.jpg12.jpgfesty-maragaret-s.jpg22.jpg19.jpg17.jpg20.jpg15.jpg18.jpg3.jpg10.jpg11.jpg7.jpg4.jpg21.jpg9.jpg14.jpg24.jpg16.jpg8.jpg

Hello!

Fashion week season is here again! I‘m always increadiable excited about this, because I never know who I will meet and to which super occasions I’ll be invited. It’s the first time this year our lovely group of Magdi, Robi and Bogi travelled to Milan. This city is one of my favourites, because everyone is super kind and I fancy italian kitchen. The other lovely thing about Milan is that it is the smallest capital on the fashion map so you can go everywhere even simply by foot.

The only problem with February is the weather! It’s always so cold and windy! It’s hard to show our beautiful designer sets for the street-style photographers, but the fabulous area makes the awful weather forgettable.

Year after year I feel better about our appearance and I truly believe we can show more and more of ourselves for the international field as well. But I also know what I should do better to reach the world-famous blogger‘s level. It’s so fantastic when your dreams come true!
 

I would like to say thank you for everybody who follows me and is part of my amazing life. As I promised lately, I will share lots of memories from different events if everything goes well :)

Here are some pics, I hope you‘ll love them.


Kisses from Milan, Festy




Sziasztok!

Ismét elérkezett a fashion week szezon! :) Minden évben izgatottan várom ezt az időszakot, mert sose lehet tudni, hogy mi történik, kikkel találkozhatok és milyen szuper eseményekre kapok meghívót. Idén Milánóban veszünk részt az eseményeken a mi kis csaptunkkal, Magdival, Robival és Bogival. Ez a város az egyik kedvenc helyszínem, mert nagyon kedvesek az emberek és ráadásul imádom az olasz konyhát. Az se elhanyagolható, hogy a többi divat fővároshoz képest ez a legkisebb város, amit könnyen át lehet látni és hamar oda lehet jutni a bemutatókra, akár gyalog is. :)


Februárral csak az a baj, hogy nagyon hideg van minden évben és sokat fagyoskodunk, hogy meg tudjuk mutatni a gyönyörű designer szettjenket a streetstyle fotósoknak. Mondjuk az is biztos, hogy a sok élmény kárpótolja a hideget és mindig totál felpörgünk a történésektől.


Minden évben úgy érzem, hogy egyre jobban sikerülnek a fashion week-ek és egyre jobban tudunk mozogni a nemzetközi viszonyok között. Eléggé maximalista vagyok, ezért már most tudom, hogy szeptemberre még miben kell fejlődni, hogy még egy lépéssel közelebb juthassak a nemzetközi bloggerek szintjéhez. Nagyon izgalmas, hogy az internet által megszűnnek a korlátok és bármit el lehet érni, amit megálmodunk magunknak...


Szerencsés vagyok, hogy ezt a sok csodálatos élményt megoszthatom veletek is és hogy ennyien kíváncsiak vagytok a kalandjaimra. Ahogy már korábban is írtam, idén nagyon sok szép utazásról fogok nektek beszámolni, ha minden jól megy! :)


Összeszedtem nektek pár képet is. Remélem, tetszeni fognak! :)


Sok puszi innen Milánóból!
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr68442120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása