05.25. 2016

Süel - Kreatív hulladék-avagy újrahasznosított kötött

festy2ns.jpg



festy6s_5.jpgfesty1s_8.jpgfesty5ns.jpgfesty4s_3.jpgfesty2s_7.jpgfesty3s_5.jpgPhoto by Beauty Junkie


Hello,

The posts from Süel are always exciting, because Zsuzsi Csillag the designer of the brand is taking a huge attention to special projects and themes.
This time she created recycled knitted T-shirts from the rest of the yarns. So these T-shirts and tops are super fashionable and uique, furthermore they are environmental friendly.

Here at home thinking 'green' is still in its infancy, but fortunatly more and more people are taking care about this life style.

I always think it's a good idea to smuggle some green thinking into fashion, particulary if it is not derogate the style of clothes. I made a set with Süel‘s recycled knited waistcoat. This Peek-a-boo styled waistcoat originally was a dress, but the eyelets are ran up so Zsuzsi made an open side waistcoat from it. Thanks to her this beautiful dress is not in the garbage.


Kiss,

            Festy



Sziasztok!


A Süel-ről szóló posztok mindig izgalmasak, mert a márka tervezője Csillag Zsuzsi nagy hangsúlyt fektet a különleges projektekre vagy témákra. Ezúttal újrahasznosított kötött ruhákat készitett, azaz a kötés során keletkezett selejtes anyagokból, darabokból tervezett, valóban egyedi felsőket, amik környezetbarátok és egyben divatosak is. 


Itthon még gyerekcipőben jár a környezet tudatos gondolkodás, de azért szerencsére egyre többen figyelünk, arra hogy megpróbáunk így éljni a mindennapjainkban. 


Mindig is nagyon jó ötletnek tartottam, ha a divatba is bele van csempészve ez a gondolkozás, úgy hogy még hordható a ruha. Össze is állítottam egy outfitet a Süel újrahasznosított kötött felsőjével. Ez a peek-a-boo style mellény eredetileg ruhának készült, de egy részen felfutottak a szemek igy lett belőle egy oldalt nyitott mellény. Amúgy a szémtben landolt volna ez a szines csikos darab.


Puszi, Festy



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr658746052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yuppijé 2016.05.25. 15:19:20

Atyaég, milyen szép vagy! HD képeket! : - )
süti beállítások módosítása