07.06. 2016

In the sunset in Berlin Mitte

festy7s.jpg



1s_2.jpgfesty9s.jpgfesty1s.jpg2s_2.jpgfesty6s_1.jpgfesty5s_1.jpg3s_2.jpgfesty8s.jpg4s_1.jpgfesty2s_1.jpg5s_1.jpgfesty4s_1.jpg6s_1.jpgfesty9s.jpg7s.jpgfesty3s_1.jpgPhoto by Beauty Junkie


Outfit
Dress: Reserved
Bag: COCCINELLE
Slippers: H&M



Sziasztok!

Az első napon, amikor megérkeztünk Berlinbe eléggé fáradtak voltunk, de erőt vettünk magunkon Magdival, hogy legalább azt a környéket járjuk már be, ahol laktunk. Nagyon szép helyen volt a szállásunk a Generator Hostel, a város közepén, amit Berlin Mitte-nek hívnak. A folyó partján rengeteg hangulatos kiülős helyet találtunk és gyönyörű épületeket láttunk.


Ezeket a szép képeket is ott készítettük a naplementében. Leültünk egy hídra és csak néztük ahogyan a nap szépen lassan lemegy. Szerencsére nem esett az eső és jó időnk volt.


Már sokszor írtam a blogon, hogy német fanatik vagyok, mert kiskoromban sokat éltem Németországban. És most is úgy éreztem, hogy itthon vagyok. De a németeken is azt látom, hogy szerencsére befogadnak. 


Mindenkinek tudom ajánlani, hogy ellátogasson Berlinbe, mert egy igazán sokszínű különleges város. Ráadásul teljesen megfizethető áron van minden. Nem szeretem, amikor egy város annyira drága, hogy már élvezni se lehet.


www.facebook.com/nemetorszag.travel


Puszi, Festy




Hello Babes,


Me and Magdi were very tired when we arrived in Berlin in the first day, but we weren’t lazy to took a small walk around our apartment in the city center, the Generator Hostel. We lived in a beautiful aera of the city, which was called Berlin Mitte. There are many benches between the amazing buildings in the river side.

We took these photos there in the sunset. Fortunatly we had a wonderful weather, so we just sat down and gased how the Sun goes down.

I now I mentioned at least a hundred times I am a huge fan of german culture, because I spent a lot of summer in Germany. I felt myself at home this time too. And I also felt that the german people behaved me like I would be one of them.

Berlin is a colourful and particular city and I think everyone should visit it. Here, I have to mention the prices, in Berlin they are entirely acceptable. I do not like that, when I can not enjoy my holiday about the high prices.

With Love,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr618863546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása