08.14. 2016

GOOD GIRL Carolina Herrera

festy2s_3.jpg



festy3ss.jpgfesty4s_3.jpgfesty8s.jpgfesty6s_1.jpgfesty5s_2.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok!


Végre elárulhatom nektek, hogy milyen kampányt fotóztunk be a fekete Manolo-s szettel. A Herrera Divatház által megalkotott új GOOD GIRL parfümöt. Amint megpillantottam az üvegét egyből beleszerettem, igazi különlegesség a divat és a magassarkú cipőket kedvelőinek. Az biztos, hogy ezt a parfümöt nem fogom a szekrényben tartani, hanem kikerül a polcra dísznek. Ráadásul az illattal is egyből tudtam azonosulni.

A Herrera Divatház felkérésére a nemzetközi elismerésnek örvendő parfümőr, Louise Turner nevéhez fűződik a GOOD GIRL születése. Egy illat, amely egyszerre üdítően világos és szeszélyesen sötét.  Az innovatív illat a női lélek csodás komplexitását ragadja meg meglepő és különleges összetevők kombinálásával. A jázmin édes csábítása adja a GOOD GIRL ragyogó és nőies jellegét. A GOOD GIRL sötétebb tónusát a gazdagon illatos kakaó és a mámorító tonka idézi meg. A mandula és a kávé vibráló hatást keltenek. Az új eljárással kivont tubarózsa valódi unikum, amelyet Louise Turner az illatkompozíció ’joker’-eként emleget, és amely könnyedséget és nőiességet kölcsönöz az illatnak.

A GOOD GIRL a nő spontaneitását, bonyolultságát és erejét ünnepli rabul ejtő illatával, amely megtestesíti látszólag ellentmondásos személyiségét, önmagában elragadóan egyszerű, mégis függőséget okoz. A GOOD GIRL tükrözi a Herrera Divatház könnyed eleganciáját és szellemességét.

A GOOD GIRL parfümös üvege rendkívül erőteljes érzelmi töltetet hordoz megjelenésében. Az üveg egy magas tűsarkú cipőt formáz, és éppolyan kifejezően szól a modern nőiesség erejéről és a női lélek kettős természetéről, mint maga az illat. A GOOD GIRL karcsú, füstös éjfélkék üvegből készült, a tűsarkú cipő extrém magas, vékony arany sarokkal.

A GOOD GIRL merészen új üvege az első magas tűsarkú cipőt formázó illatüveg, amelynek technológiája és dizájnja egyaránt ötletes.  Négy év kemény munkája és hatszáz belső teszt kellett ahhoz, hogy olyan mechanikai megoldást fejlesszenek ki, amellyel elérték a cipő felső részén található szórófej működését, amit jelentősen nehezített az egyedi karcsú üveg dizájnja. 


Mindig sokan kérdezitek a posztokban szereplő termékek árait. Összeírtam nektek a GOOD GIRL árait.

GOOD GIRL Eau de Parfum 80ml – 33.000Ft

GOOD GIRL Eau de Parfum 50ml – 25.000Ft

GOOD GIRL Eau de Parfum 30ml – 17.100Ft

GOOD GIRL Body Lotion 200ml – 16.900Ft

GOOD GIRL Shower Gel 200ml – 10.600Ft


Lelőhelyek: Douglas, Müller és Marionnaud üzleteiben, illetve a kiemelt magán parfümériákban.

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9410410178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása