11.08. 2016

Casual and simple look for working days

6s.jpg



2s.jpg1s.jpg4s.jpg3s.jpg5s.jpgPhoto by Nagy Teodora

Hello,


In this post I would like to show you a really good office look. I like the combination of the elegant shirt and a pair of jeans. It’s an ideal choice when I’m heading to a meeting or for a day in the office. Comfortable yet elegant.

The hat and short coat make the outfir more sporty and of course warmer too :). As I don’t like to be cold, I always prefer a practical everyday style in the cooler weather. I guess it’s the same with you, right :)?

If you like the clothes, you can find them and similar styles on Heavy Tools’ webshop:
www.heavytools.hu


Kisses,
Festy


Sziasztok!


A mai bejegyzésben egy igazi irodába járós őszi szettet szeretnék nektek bemutatni. Szeretem ezt a stílust, amikor egy elegáns ing farmer nadrággal van kombinálva. Ha megbeszélésre megyek vagy irodai munkához pont ideális választás. Kényelmes és még is elegáns. 

Ezzel a sapkával és kiskabáttal még egy kicsit sportosabbá tehetjük a szettünket. És persze melegebbé is. :) Fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban praktikus is legyen a viseletem, mert nem szeretek fázni az utcán. Gondolom ezzel ti is így vagytok!?

Ha megtetszettek a ruhák, akkor itt tudtok szemezgetni a Heavy Tool webshopján: www.heavytools.hu



Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7211942721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása