03.05. 2017

Beauty - Skin hydration at the fashion weeks

festy2s_1.jpg


festy4s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty1s_1.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok,

Évről évre rengeteg inspirációt kapok a Fashion Weeken Milánóban. A jó megjelenés itt alapvető; mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni.

Ha jó megjelenésről van szó, van azonban valami, amiről nem szabad megfeledkezni: egy outfit darabjait az utolsó pillanatban is lecserélheted, de az arcbőrödet nem, ezért előrelátónak kell lenni és gondoskodni a bőr természetes ápoltságáról. A Lux-Factor Wild 4D Hyaluron krémet használtam most, a Fashion Week előtt is, mielőtt magammal vittem Milánóba.

Sokoldalú krém, ami 100%-ban természetes, európai eredetű hyaluront tartalmaz, így a bőr hidratálásán és védelmén túl a ráncok kisimításában is hatékonyan segít.

Nem győzöm hangsúlyozni a bőrápolás fontosságát: a természetesen szép bőr sosem megy ki a divatból ; -)

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,

Year after year I realize that Milan Fashion Week is a wonderful source of inspiration. Everyone wants to show their best so making a flawless appearance is a basic requirement here.

Speaking about a good appearance, there is something I would like to draw your attention to: you can change pieces of your clothing anytime but you cannot really change the quality of your skin before making an appearance. Therefore, you must be thoughtful and far-sighted and take care of the natural beauty of your skin. I use Lux-Factor Wild 4D Hyaluron regularly and I took it with me to Milan too.

I like it very much as it is a womderful multifunctional cream. It contains 100% natural European hyaluron so not only it moisturizes and protects facial skin but also helps you wipe out wrinkles and other signs of ageing.

Never forget that facial skin care is essential: natural beauty never goes out of fashion ; -)

Kisses,

Festy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8612336361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása