06.29. 2017

Beauty - L’ux-Factor Wild Eyelash Volume

festy1s_2.jpg



festy3s_2.jpgfesty2s_2.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok,

Ilyenkor nyáron szinte kötelességemnek érzem felhívni a figyelmet a megfelelő szépségápolásra.

Ezekben a hónapokban a bőrünk védelmére természetes, hogy jobban odafigyelünk (ugye??), a hajunk épségére is több figyelmet fordítunk, de amikor mágnesként vonzanak a strandok, és elragad a fesztiválok hevülete, hát… előfordul, hogy megfeledkezünk a megfelelő védelemről és ápolásról. De ne tegyük! Csak egy kis odafigyelést igényel az egész.

Az UV-sugarak nem válogatnak, ezért én a szempillák védelmére is figyelmet fordítok. A L’ux-Factor szempillanövesztő szérumával már régóta jóbarátunk vagyunk, ezért akár a legközelebbi vízpartra, akár a világ túlsó felére megyek, mindig magammal viszem.

Vigyázzatok magatokra és élvezzétek a nyarat! : -)

Puszi,

Festy

 

Hello,

I can’t stress enough that proper beauty care is essential during the summer months.

You tend to put more effort into skin protection, right? You might even care more about your hair’s condition. But when you feel beaches and festivals drawing you magnetically, you might happen to be a bit unaware of the risks. But please don’t be. It takes only a little care for your health and beauty.

Ultraviolet rays have no mercy on any part of the body, therefore I make sure even my eyelashes are protected. I have long been good friends with L’ux-Factor’s Wild Eyelash Volume serum, and I take it with me wherever I go – be it the nearest beach or the opposite side of the planet.

Enjoy summer and take care : -)

Kisses,

Festy


Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2912633109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása