12.13. 2017

NON+ - Merry Chrisrtmas!

nonplusz1s.jpg



nonplusz6s.jpgnonplusz4s.jpgnonplusz3s.jpgnonplusz5s.jpgnonplusz2s.jpgPhoto by Arato Vivien


Sziasztok,


Egyre izgatottabb vagyok, hiszen pár nap és itt a Karácsony. Az Aria Hotel különlegesen hangulatos tetőteraszán is teljes ünnepi hangulat fogadott, akármerre néztem szikrázó fények, csillogó díszek nem beszélve a fenyőfák finom illatáról. Mindezen kellékek együttese olyan harmóniát áraszt, amit a NON+ téli kollekciójában is érzek.

A rajtam látható ruhadarabok önállóan és szettben viselve is NON+ stílusú megjelenést biztosítanak. A szoknya játékos szabásvonala vegyítve az elegáns fehér-bézs színvilággal nekem nagyon bejött. A felső kényelmes anyaga és praktikus ujjmegoldása hűen tükrözi a márka szellemiségét, ami már most az egyik kedvencem.

Ha kedvet kaptatok egy utolsó pillanatos karácsonyi shoppingra, még nem késő beugrani a NON+ Andrássy úti showroomjába, egészen december 24-ig.

Divatos Karácsonyt Kívánok!

Puszi

Festy


Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2513511891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása