12.23. 2017

Beauty - Eyelashes care before Christmas

luxfactor1s.jpg



luxfacor2s.jpgluxfactor3s.jpgluxfactor5s.jpgluxfactor4s.jpg



Sziasztok,

Bizonyára az ünnepek alatt is varázslatosan szeretnél kinézni. (Ki tudja, még az is lehet, hogy a párod pont most készül megkérni a kezedet….:)

Mindannyian tudjuk, hogy egy igéző tekintet, ehhez nagyrészt hozzá tud járulni:) Ha a természet nem áldott meg igéző szempillákkal - sebaj - a L’UX-FACTOR megalkotta a tökéletes terméket, hogy ne kelljen emiatt Karácsonykor sem aggódnod.

A L’UX-FACTOR professzionális szempillanövesztő szérum használatával dúsabb, sűrűbb, erősebb szempilláid lesznek. Rendszeres használatával, akár 85%-al több volument is elérhetsz. Ezen felül a pillák hosszára is jótékonyan hat.

Személy szerint azt szeretem a L’UX-FACTOR szempillanövesztő szérumban a legjobban, hogy akár a szempillaspirált is tudom helyettesíteni vele, mivel felkenve sötétebb pillákat varázsol, ezzel előidézve a make-up hatást. Így a pilláimnak is tudok adni egy kis szabadnapot, hogy pihenjenek. :)

Elárulok még egy kulisszatitkot, a szemöldökre is áldásos hatással van. Szóval ne fogd vissza magad, bátran használhatod a szemöldöködre is!


Pillarebegtetésben Gazdag Karácsonyt Kívánok!

Puszi
Festy


Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6213528555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása