08.31. 2014

IT Girl of Springfield

1_2.jpg



sound6s.jpg


4_2.jpgfesty8s_2_1.jpg



6_1.jpgfesty5s_3_1.jpg


2_2.jpgfesty3s_2_1.jpg



3_2.jpg


5_1.jpg

7_1.jpg


8.jpg
A Springfield legújabb This is IT by Laura kampányának célja, hogy friss és újszerű stíluselemeken keresztül bemutassa: a márka számára fontos a modern nők igényeihez igazodó öltözködés. A kampány azokat a nőket célozza, akiknek csinos, de könnyen viselhető darabokra van szükségük mindennapi életük során. Laura Jackson egy új stílusikon, a London Fashion Week meghatározó szereplője és jól ismert televíziós műsorvezető az Egyesült Királyságban. A kampány az ő ruha-összeállításait mutatja be, amik bármikor viselhetőek, és megtestesítik a sokoldalú, casual női Springfield kollekció alapvető stílusát.


THIS IS IT kampány több mint 11 országban – köztük hazánkban - indult el.  A hozzá tartozó videók spf.com weboldal egy külön alpontjában elérhetők illetve www.thisisitbylaura.com. oldalon keresztül is megtalálhatók.

Már több mint egy éve dolgozom együtt a Springfielddel és ennek folyatásaként itthon engem választottak a Springfield IT Girl-nek. :) Pár hónapja érkezett ez a hatalmas csomag teli gyönyörűségekkel… :) A kampány egész nyáron futott, aminek a ruháit a különböző posztjaimban láthattátok. 
Ebbe a bejegyzésbe összegyűjtöttem azokat a szetteket, amikben szerepelnek ezek a cuki cuccok. :)
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr636649967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása