05.27. 2015

Beauty - My experience about Remington Permanent Home Hair Removal

2.jpg


1.jpg

Sziasztok!

Korábban már ígértem, hogy beszámolok nektek a Remington legújabb IPL technológiát alkalmazó tartós szőrtelenítő készülékkel való tapasztalataimról.

Kb. másfél két hónapja használom már, és a bikini szezon előtt egy nagy áldás, mert a negyedik hét után már szinte alig nőttek vissza a szőrszálak. Azóta már csak emlékeztető villantásokra van szükség. Az az egyik legfontosabb, hogy az ajánlott hat hetet kitartóan várjátok végig, mert csak utána jön az eljárás hatása.

A kezelés teljesen fájdalommentes, picike csípős érzést tapasztaltam az elején, de kis idő után hozzászokott a bőröm.

Nagyon könnyű használni, és gyors is, mert a kezelés alatt egy területet csak egyszer kell levillantani, míg például a gyantázásnál van, hogy egy részre többször is vissza kell menni. Ráadásul van a gépen egy úgynevezett többvillanásos üzemmód is, ezt én a lábamon használtam. Ennek az a lényege, hogy folyamatosan lenyomva kell tartani a gombot és úgy haladni a területen.

Emellett fontos tudni, hogy a nem kell attól félni hogy a szemnek árthat az erős fény, hiszen a készülék csak akkor villan, ha teljesen érintkezik a bőrfelülettel.

Nagyon örülök, hogy ezt a technológiát otthon is tudom használni, mert tényleg nagyon megkönnyíti az életemet.

Sokan nem hiszik, hogy fel tudja venni egy otthoni használatra kifejlesztett gép a versenyt a kozmetikai kezelésekkel, de engem mindenképpen meggyőzött.

Ha valakit érdekel a szőrtelenítő, most május 31-ig 15 000 Ft kedvezménnyel meg tudja venni (a kupont innen tudjátok letölteni: hatekonyszortelenites.hu)!

Ha bármi kérdésetek van a készülék használatával kapcsolatban nyugodtan írjatok, és megpróbálok válaszolni! 


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr157495738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása