04.11. 2017

Gucci mules from LUISAVIAROMA

festy3s_1.jpg


festy1s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty6s.jpgfesty2s_1.jpgPhoto by Nagy Ábele Kristóf


Sziasztok,


Korábban is írtam arról, hogy szeretek webshopokban vásárolni. Egyrészt kényelmes, másrészt olyan ruhadarabokat is meg tudok venni, amelyekhez itthon nem juthatok hozzá. A www.luisaviaroma.com oldalon óriási a választék, rengeteg különböző márka és luxustermék közül lehet válogatni, ráadásul világszerte mindenhová kiszállítják a megrendelt ruhadarabokat.

Itt vettem a legújabb Gucci papucsomat is, ami a Gucci új, ’bengal’ elnevezéső limitált kollekciójából való. Nagyon megtetszett ez a minta; megláttam és megszerettem. Rögtön el is terveztem, hogy a legközelebbi utazásomon magammal viszem. A testvéremék Barcelonában laknak, elmentem hozzájuk egy kicsit nyaralni, és magammal vittem az új szerzeményemet is : -)

Egy olyan outfitet állítottam össze a barcelonai sétámhoz, ami jól követi a papucs kicsit merészebb stílusát. Szeretek kísérletezni a különböző stílusok és színek párosításával. Ha Ti is, akkor az még egy ok, amiért a www.luisaviaroma.com webshopot ajánlom: sok kifejezetten vagány ruhadarabot is találsz rajta, amiknek a párosításával egészen avantgárd outfit kombinációk tervezhetők meg.

Puszi,

Festy

 

Hi Babes,

I have written about online shopping before. It is convenient and it gives the opportunity to buy clothes that you wouldn’t find at store. Under www.luisaviaroma.com you will find a huge selection of luxury products created by the most prestitious designers.

I bought my new Gucci mules via the site. The mules are from Gucci’s limited collection called ‘Bengal’. I love this special pattern, I fell in love immediately when I saw it and I knew I would take my new mules on my next trip. My sister lives in Barcelona so I visited them and spent a few days there and also took my wonderful ‘bengal’ mules with me.

I put an outfit together that reflects the mules’ daring style. I love to do experiments with different colours and styles. If you do, that’s another reason I recommend www.luisaviaroma.com: you will find some extremely cool pieces that can definitely be part of avantgarde combinations.


Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6212423949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása