07.26. 2017

Seat Ibiza Mystic Magenta – A four-wheeled beauty

4s_1.jpg


2s_2.jpg9s_1.jpg8s_1.jpg7s_1.jpg3s_2.jpg10s.jpg11s.jpg1s_2.jpgPhoto by Emlékálmodó




Sziasztok,


Ritkán olvashattok tőlem beszámolót kocsitesztekről, de van az az autó, amelyik szót érdemel egy női stílus- és életmódblogon is: A Seat Ibiza Mystic Magenta rövid tesztje következik – női szemmel. 

Férfi szemmel itt olvashattok az autóról a Technokrata blogon, mert Mátyással a blog írójával együtt próbalhattuk ki  a Balaton környékén.

Férfi szemmel: http://www.technokrata.hu/garazs/2017/07/26/divatbloggerrel-teszteltuk-a-legujabb-seat-ibizat/

Ez az autó egy különleges, gold-rose színváltozata a Seat Ibizának – igazi csajos autó. Jelenleg csak ez az egyetlen példány található meg az országban, csak rendelésre lehet újabb darabhoz hozzájutni. Ezt a négykerekű szépséget volt szerencsém tesztelni. Vízpart közelébe szerettem volna menni a hőségben, ezért elvezettem a Balatonra, ahol a fotók is készültek. Három szempont alapján értékeltem az autót:

Megjelenés
Egyedi és stílusos. Elegáns vonalak és gyönyörű, nőies szín jellemzi.

Funkció
Ugyanazt képes nyújtani mint a többi újgenerációs Seat Ibiza. Ugyanarra kényelemre számíthattok, amikor beleültök, és a lóerőket sem fogjátok hiányolni.

Élmény
A trendi szín és a csajos karakter egyedivé teszi a vezetés élményét is. Ennél stílusosabbnak még nem éreztem magam vezetés közben : -)

Öröm volt vezetni!

Puszi,

Festy

 

Hi there,

I know it’s a bit unusual to read about cars here, but a real four-wheeled beauty always deserves a few lines. Here you go: a car review for you, Ladies!

This is a special gold rose Seat Ibiza model, a perfect choice for girls like you. Since summer heat was quite serious, and the idea of getting cooled down in the water was more than appealing, I decided to drive to Lake Balaton, where the pictures were taken. I checked the car out from 3 perspectives:

Appearance
Unique and stylish, characterized by an elegant shape and a charming feminine shade of pink.

Function
Provides the same comfort and dynamism as the other new-wave Ibiza models.

Experience
Trendy colour and feminine character ensure a unique driving experience. I had never felt so chic while driving : -)

It was a real pleasure!

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8212691007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása