05.20. 2011

M​OM Park Divatteras​z

Tegnap voltam a MOM Park Divatterasz eseményen. Nagyon színvonalas divatbemutatót láthattunk. Sajnos nem vittem magammal fényképezőt, így csak a sajtóanyagban kiküldött képeket tudom tudom most postolni. :( A regisztrációnál kaptam egy MOM Park hűség kártyát, ami sokféle kedvezményre jogosít!:)))


2011-ben is a romantika hódít a divatban

Szuper finom anyagok, romantikus csipkék és redők: 2011 nyarán ezekre a trendekre érdemes figyelnie annak, aki divatosan szeretne öltözködni. A MOM Park Divatteraszon az is kiderült, hogy a jeans tényleg örök és elpusztíthatatlan.


Százötven szál minden centiméteren

A romantikus irányzat – mely évek óta része a tavasz-nyári trendeknek – most ért a csúcspontjára: a ruhák nagyon nőiesek, finom tapintásúak, mintásak, lágy színűek. Sok a fehér, a tört fehér és a bézs, illetve újdonságként megjelentek a vízszínek: a világoskék és zöld árnyalatai. A mintás kelméket apró virágok vagy nagyobb ornamentikák borítják, a csipkétől pedig a ruhák még nőiesebbé válnak. Dominánsak a finom anyagok, a selyem, a len, a pamut.

„A formák rendkívül változatosak, egyetlen közös jellemzőjük a kényelem, a szabadság érzésének közvetítése” – hangsúlyozta Tus-Dzsurbán Ágnes, a MOM Park Divatterasz stylistja.

Visszatértek a maxi szoknyák, amelyeket leginkább virágos selyemből, vagy pamutból készült, csipkebetétekkel díszített vagy húzott raglán blúzokkal hordhatunk. Ezt az irányt a csipkeharisnyák vagy zoknik és az elmaradhatatlan óriási szalmakalapok tehetik még trendibbé.

A nőies irány mellet a 70-es évek retrohangulata sem hiányozhat. A koptatott jeans ural szinte mindent: nadrág, short, ing, szoknya, ruha, táska és cipő is készül belőle. A női farmernadrágok szára újra trapéz, de nem a 60-as éveket idéző, combon szűk forma, hanem magas derekú, elegáns, határozottan bővülő vonal. Magas rafiatalpú szandálok vagy klumpák illenek hozzá.

A férfiaknál a hűvösebb nyári estékre való gyapjú, a len, a pamut és a bambusz dívik. A szürkét és a feketét felváltják a sötétkék, kék és natúr árnyalatok. A férfiak bátran viselhetnek nyitott nyakú inget és klubzakót, törtfehér nadrággal vagy farmerrel.


Francia elegancia

Az immár hatodik éve megrendezett MOM Park Divatterasz társadalmi eseménnyé nőtte ki magát, évről-évre egyre többen jönnek, hogy a francia stílusú bemutatón a soron következő trendeket megtekintsék. A francia stílusú divatbemutató lényege, hogy nem a showelemeken, hanem a felvonultatott ruhákon van a hangsúly. A zenék és a látványelemek a bemutatott darabokat szolgálják, a sportos hétköznapi eleganciától az extrémebb vonulatokig tartó ívet kontúrozzák.

„Összhangra törekszünk a koreográfiában is, a modellek például párban lépnek a kifutóra, és a cél mindig az, hogy ketten egy képet alkossanak. A koncepciózusságot ugyanakkor szeretjük spontán elemekkel is tarkítani: az egész bemutató élőben zajlik, „egyenes adásban” irányítom a csapatot – magyarázta a bemutató elvét Forrai Miklós rendező. Forrai 1992 óta rendez, ezer rendezvényen van túl, és olyan extrém helyszínekre álmodott már bemutatót, mint Jégbüfé teteje, a kisföldalatti, vagy éppen a körút zebrája.

Idén a bemutatót a szokásos koktélparti mellett interaktív játék követte. A „Másfél perc” elnevezésű mobilfotó-versenyen értékes Douglas-csomagokért 90 másodpercig szabadon instruálhatták a kifutó legszebb lányait a parti vendégei.










Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1005473402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása