11.03. 2011

Serbian Fashion Show




Festy, Chaby



Tóth Bori, Festy





We thought to look a little into international fashion with Chaby. The event took place in Vam Design Center. Apart from two Serbian designers, Bori Tóth also showed her clothes. Her creations definitely rose the standard of the fashion show. We were able to see wonderful coats and elegant dresses from her. My favourite was a smart yellow coat. I agree to see other colours than black, grey and brown in the streets in winter.

It was a little cold in the room, so I am glad I put on a fur vest too. And I didn’t realize the invitation card included the dress code. :) Therefore, I was quite nervous whether I could get into the event, as I wasn’t wearing such an elegant outfit. Fortunately it went smoothly. :) Next time I will make sure about it, because the situation could have been very embarrassing.


Top: Stradivarius
Vest: New Yorker
Jeans: Mango
Belt: Zara
Bracelet: H&M
Bag: Zara
Glasses: Látomás
Headband: H&M
Shoes: little shop

 
 
Chabyval úgy gondoltuk, hogy beletekintünk egy kicsit a nemzetközi divatba is. A Vam Design Centerben tartották az eseményt. Két szerb divattervező mellett Tóth Bori is bemutatta a ruháit. Bori kreációi emelték a fashion show színvonalát. Gyönyörű kabátokat és elegáns ruhákat láthattunk tőle. Nekem a kedvencem egy sárga színű elegánskabát volt. Támogatom, hogy télen ne csak feketét, szürkét és barnát lássunk az utcákon.

A teremben egy kicsit hideg volt, így örülök, hogy felhúztam egy szőrmemellényt is. Ja, és nem vettem észre, hogy a meghívóban szerepelt dress code is. :) Így eléggé izgultam, hogy bejutok-e, mert nem nagyon voltam elegáns outfitben. Szerencsére simán ment a dolog. :) Legközelebb tuti meg fogom nézni, mert lehetett volna kínos is a szituáció.


Felső: Stradivarius
Mellény: New Yorker
Farmer: Mango
Öv: Zara
Karkötő: H&M
Táska: Zara
Szemüveg: Látomás
Hajpánt: H&M
Cipő: kis butik

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr735473335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styleomad 2011.11.03. 12:11:08

Who were the Serbian designers?

VIVA.V 2011.11.03. 13:38:19

The fashion show you attended looks pretty cool and I LOVE YOUR SHOES!!

C.ULT FRIDAY.

Adele 2011.11.03. 15:35:56

Gorgeous wedges hun xoxo
http://www.intotheblonde.com/
süti beállítások módosítása