01.30. 2012

Ördög Nóriék angyalnak álltak

Nóri Ördög and her friends as angels

Pár hete elnéztünk az Angels’ spiritre a barátnőimmel, Dórival és Esztivel. Ördög Nóri és barátnője Törköly Erika egy nagyon szimpatikus célt tűztek ki az Angels’ Armyval, hogy nőknek segítsenek visszaszerezni az önbizalmukat, és rávilágítsanak a belső értékeikre. Én is úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy védőangyalra, aki mindig ott áll mögötte… Az eseményen megismerhettük a „Hónap Angyalát” Bódi Esztert, aki megalkotta a többfunkciós sálját a BodiEs-t. Nem csak nyakon lehet viselni, hanem akár mellénynek, szoknyának és még, amit a fantáziánk megenged. Utána Tóth Gabi osztotta meg velünk jelenlegi lelkiállapotát, gondolatait és jövőbeli célkitűzéseit. Nagyon tetszett Gabi outfije. Szeretem, hogy mer bevállalósan öltözködni és a külseje tükrözi az egyéniségét. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Angyalokat!  
A februári programjaikról a honlapukon tudhatok meg többet: http://www.angelsarmy.hu/ 

Festy outfitje: 
Ruha: H&M 
Blézer: Stradivarius 
Leggings: Bershka 
Csizma: Stradivarius 
Öv: Mango 
Órák: ASOS


A couple of weeks ago we went to the Angels' spirit with my friends. Dóri and Eszti. Nóri Ördög and her friend, Erika Törköly set a sympathetic objective with the Angels' Army to help women get back their self-confidence and become aware of their values. I also think that everybody needs a guardian angel who always stands by them... on the event we could get to know Eszter Bódi, "the Angel of the Month", who invented her multifunctional scarf, the BodiEs. You can wear it not only around your neck but it is possible to form a vest, a skirt or anything we'd like from it. Then Gabi Tóth shared her state of mind, thoughts and future aims with us. I absolutely loved her outfit. I like her extravagant style and that her appearance reflects her personality. I can only recommend the Angels to everybody!
You can get information about their February programs on their website: http://www.angelsarmy.hu//
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr265473282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2012.01.31. 11:14:51

Tetszik az új fejléced!:) xoxo: egy rajongó a Pöckökvilágából

Festy 2012.01.31. 17:46:07

Köszi Pocok (ékezettel) :))
süti beállítások módosítása