10.20. 2012

Fashion Video Festival 3

Alchemy/Chemistry! 






Képanyag Credits
photo: Matyas Misetics
styling: Kata Oltai

hair: Baliko Barsi
makeup: Estee Lauder
clothes: Dora Abodi, Mrs Herskin
model: Dori (Visage)
set design: Matyas Misetics, Kata Oltai
photo assistant: Bence Bakonyi
www.fashionvideofestival.com


A harmadik jubileumát ünneplő Fashion Video Fesitval idén ősszel nov 9-10 között kerül megrendezésre a Design Terminalban.

Az idei évben a hazai divatfilmesek mellett már nemzetközi pályázók is ringbe szállnak, és olyan neves szakemberekből áll az idei zsűri, mint Marie Lannelongue, Francia Glamour főszerkesztője, Maroy Krisztina, a magyar Glamour főszerkesztője, a PENG magazin szerkesztői, Steiner Kristóf popkultúra szakértő és újsáíró, Lakatos Márk stylist.

A divatfilm verseny mellett elhozzák nekünk a nemzetközi divatfilmek legjavát, tematikus blokkokban, divatkonferencián vehetünk részt, megtekinthetjük az idei divatfotó kiállítás válogatását, illetve a külön erre az alkalomra installált Design Terminalt, amely Matisz Alíz kreativitását dicséri, valamint együtt ünnepelhetünk a nyertesekkel a gálán.

Nov. 10-én az Akváriumban felejthetetlen FVF afterpartynak lehetünk a részesei, ahol nem kisebb sztár fogja szenzuális live actjével elkápráztatni a közönséget, mint EMIKA, a Ninja Tune sztárja, akinek
előadása a Berlini elektronikus zenei szintér virtuóz Hard Wax DJ legendájával, Pete-el gazdagodik. A hazai oldalról is jó kezekben lesz az afterparty, hiszen az Act Records alapitó Dj Isu és a Kollektivábol jól ismert Popbitch felel majd a kellemes átvezetésekért.

Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi elismerésnek örvendő divatfilmes fesztivál 2011-ben rendezett Japán jótékonysági napjának köszönhetően szerepelt a Mercedes-Benz Tokyo Fashion Week hivatalos oldalán is, a Not Just a Label kiemelten foglalkozott vele, ahogyan a legfontosabb hazai és nemzetközi trendszetter média is.

Program:
2012. nov 8: VIP nap (csak meghívóval)
2012. nov 9. 14.00-21.00h: Divatkonferencia és vetítések (Free entry,
Design Terminal)
2012. nov. 10 20.00 h Díjátadó (Free entry, Design Terminal)
22.00-től hivatalos FVF Afterparty (Akvárium klub, belépő: 2000 HUF,
jegyelővétel az Akváriumban a party megelőzően vagy a jegy.hu-n 1600 HUF)


Részletes program október végén:
www.fashionvideofestival.com
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr415473052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása