12.30. 2012

Caffé Torino









Az egyik középiskolai barátnőm pár hónapja valóra váltotta az egyik nagy álmát, hogy egy igazi olasz bárt nyitott a belvárosban. Emlékszem, hogy Anna mindig odavolt az olasz kultúráért. Nem csoda, hogy férje is a nagy csizmáról való, akivel torinói hangulatot varázsoltak a helynek. Az olasz ételek kedvelőit reggeli, ebéd és vacsi várja. Januártól meccseket is lehet nézni mediterrán hangulatban...:)

A csütörtöki napok hihetetlenül népszerűek, mert Aperitivo néven egy pohár koktél vagy ital mellé különféle helyi ételeket lehet kipróbálni. Tudják az olaszok, hogy mi a jó! Vettem is egy pohár bort, ami mellé annyi finomságot kaptam, hogy alig tudtam megmozdulni, úgy tele ettem magam....


Nyitva tartás
Hét: 10:00 - 17:00
Ked - Sze: 10:00 - 20:00
Csüt: 10:00 - 22:30
Pén: 10:00 - 17:00
Szo: 9:00 - 14:00


Facebook oldal:
http://www.facebook.com/pages/Caffé-Torino/105108799651786?fref=ts



One of my high school friends achieved her big dream a few months ago to open a real Italian bar in the city centre of Budapest.
I remember that Anna had always loved Italian culture. No wonder that her husband is also from the "big boot" with whom they created a Torino atmosphere at the new place. The Italian cuisine fans are welcomed with breakfast, lunch and dinner. You can watch football matches too in the Mediterranean atmosphere from January...:)
Thursdays are extremely popular as you can try different local food besides a glass of coctail or drink called Aperitivo. Italian people know what is good! So I bought a glass of wine besides which I got so many nice things that I could hardly move any more...
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr975472988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása