01.23. 2013

NYEREMÉNYJÁTÉK

A KoMod Színház egyedülálló jelenség Budapesten. Itt ismerhetjük meg először a TeátRoom fogalmát, ami annyit jelent, hogy egy hangulatos retro lakás ad otthont a színdaraboknak. Hihetetlen élményt nyújt a nézőknek. Olyan, mintha az előadás része lennénk, és szinte a színpad közepén ülnénk... :) Így testközelből élvezhetjük a fiatalos magas színvonalú darabokat.


Nyerj két személyes VIP belépőt a február 9-i előadásra, amely este 20:20-kor kezdődik. 
Vendégül látnak a színház büféjébe és betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé.

Annyit kell tenned, hogy oszd meg a játékot és Lájkold a KoMod Színház Facebook oldalát:
http://www.facebook.com/KoModHaziszinpad?fref=ts

Játék lezárása: 2013.02.04.


A szerencsés nyertes: Katalin Márta.
Gratulálunk neki!


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr285472961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.01.24. 23:40:20

annyit korrigálnék, hogy nem egyedülálló jelenség ez Budapesten, sőt. ettől függetlenül valóban nagyon jó dolog. mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem vett részt még soha ehhez hasonló előadáson (és nyitott rá). :)

Festy 2013.01.25. 13:31:52

Köszönjük az infót!
Igen, tényleg érdemes ellátogatni egy lakás színházba, mert szupér élményt ad! :)

Anonymous 2013.02.04. 12:46:56

A lakásszínház, mint olyan valóban már régóta létezik Budapesten. A KoMod annyiban mindenképpen egyedülálló, hogy ötvözi a színház nyílvános és az otthon privát hangulatát. Amellett, hogy megőrizték a tér intim jellegét, különböző átalakításokkal hozták létre a stúdiószínház működéséhez alapvetően szükséges elemeket: 45 fő befogadására alkalmas lépcsőzetes nézőtér, játéktér, szalon, öltöző, férfi és női mosdó, fény és hangtechnikai felszereltség, függöny és hangszigetelés biztosítja a színházi élményt. Hogy a tér el ne veszítse varázsát -a magánlakás barátságos hangulatát - megőrizték a privát élet kellékeit: személyes tárgyak, antik bútorok, festmények, az eredeti cserépkályhával történő fűtés mind elengedhetetlen stílusjegyük. Jellemzően a darab és a rendezői koncepció határozza meg, hogy egy-egy előadást milyen mértékben emelnek el vagy ágyaznak bele a nagypolgári lakás idilljébe. Ettől TeátRoom a KoMod. Ettől egyedülálló.
süti beállítások módosítása