04.14. 2013

I met Juliett, Maffashion’s blogger

















A London Fashion Weeken abban a nagy szerencsében volt részem, hogy összefutottam az egyik legkedvesebb bloggeremmel a bejáratnál. Egy éve kezdtem el követni a az olalát, de nincs olyan nap, hogy ne kattintanék rá. Ha jól emlékszem, akkor a Lookbook.nu-n figyeltem fel rá. 

Juliett Kuczynska (Maffashion), Lengyelország leghíresebb bloggere, a Facebook oldalát 160 ezer rajongó követi. Amint kirak magáról egy gyönyörű képet, megőrülnek érte az olvasói. Az az érdekessége, hogy csak lengyelül kommunikál, és így is ezrek nézik a blogját a világ minden részéről, mert a képei fantasztikusak. Hazájában egyre népszerűbb, mert már számos divat magazinban szerepelt és tv műsorban. A TONI & GUY is használja arcaként.


During the London Fashion Week I was so lucky to bump into one of my favourite bloggers at the entrance. I started to follow her site a year ago and there hasn't been a day without clicking on it since then. If I remember well, I found her on Lookbook.nu. 

Juliett Kuczynska (Maffashion) is the most famous blogger of Poland, 160.000 fans follow her Facebook page. As soon as she posts a wonderful photo of herself, the readers get mad. It is interesting that she only communicates in Polish but still her blog is read by thousands of people worldwide because her picutres are fantastic. She is getting more and more popular as she has appeared in several fashion magazines and tv shows. She is also the face of TONI & GUY.


Blog: http://madamejulietta.blogspot.co.uk
Facebook: http://www.facebook.com/MAFFASHION.official?fref=ts
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr405472866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása