06.16. 2013

Diary from London #12
















Lassan elérkezek az utolsó napló bejegyzésemhez innen Londonból. Már csak 2 hetet töltök ebben a csodálatos városban és lejár a tervezett küldetés. Kettős érzések kavarognak bennem, mert maradnék is még, de haza is húz a szívem... mert Budapest a kedvenc városom... Bárki meghallotta, hogy honnan jöttem mindenkinek az volt az első reakciója, ohhh az a város nagyon gyönyörű és különleges. Igazából, már a barátaim is nagyon hiányoznak, hogy megint bandázhassunk esténként nálam a Festy lakban... :)

Hálás vagyok a sorsnak, hogy újra átélhettem hasonló dolgokat, mint amikor Németországban tanulhattam ösztöndíjon. Imádok új nyelveket és kultúrákat megismerni, mert ezzel még több rálátást kapok a világra... Londonban megtanultam az emberek sokszínűségét elfogadni. Itt mindenki szabadon kifejezheti az egyéniségét. Ez erőt ad, hogy ezután még bátrabban merjek majd öltözködni. 5 hónap alatt hihetetlen sok minden történt velem, rengeteg embert ismerhettem meg és sok szép barátság is kialakult. Betekintést nyerhettem a divatvilág legnevesebb eseményeibe, és szakmailag rengeteget fejlődhettem. Az élet tényleg egy nagy utazás, aminek az állomásaival mindig többek leszünk...

A haza utazás miatt is már nagyon izgulok, mert rengetek munka vár otthon. Azt hiszem a következő félév a projektekről és az együttműködésekről fog szólni. Már kilátásban vannak izgalmas dolgok, designerekkel, brandekkel és bloggerekkel. Amint konkréttá válnak, ígérem sorra mindet be fogom nektek mutatni.


Puszi, Festy


I am soon coming to my last diary post from London. I am only spending 2 more weeks in this wonderful city and the planned mission will be over. I have ambiguous feelings, I could imagine staying for some more time but at heart I am longing for home... Budapest is my favourite city... Anybody who heard where I came from said that ohh it is a pretty nice and special city. To be honest, I also miss my friends a lot, I can't wait to have some get-together nights in my flat... :)

I am grateful that I could experience similar things in England to the period in Germany during my scholarship. I love getting to know new cultures and learning languages as this way I can get a better picture of the world... In London I have learnt to accept how different people are. Here, everybody can express themselves freely which encourages me to dress even more extremely from now on. It is incredible how many things have happened to me in the past 5 months, I have met plenty of people and made a lot of friends.I managed to take a glimpse at the most prestigious events of the fashion world and I developed a lot professionally.Life is really a great adventure and we will become more and more after each station...

I am also excited about travelling home because there will be a lot of work.I think the next 6 months will be about projects and cooperations. I have got good prospects with designers, brands and bloggers. I will tell you about them as soon as they become definite.

Xoxo, Festy
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr385472822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Njoythestyle Reni 2013.06.16. 15:18:23

:) Már alig várom a további részleteket! Budapest vár vissza a fülledt nyárba :P
Pusza: Reni

Lyn 2013.06.16. 15:30:36

very nice pictures !
http://www.blondebutterflies.blogspot.be/

Festy 2013.06.17. 00:26:58

Köszi, Reni!:)
De jó, el is felejtettem, h otthon már nyár van! :)))
Szuper lesz végre napozni! :)))
Már nagyon várom a hazai levegőt! :)
pusziii

Festy 2013.06.17. 00:28:17

Thanks Lyn! :)
xo

Anonymous 2013.06.18. 02:27:40

This is a topic which is close to my heart... Best wishes!

Exactly where are your contact details though?


Also visit my blog post: alternative fashion **
süti beállítások módosítása