08.06. 2013

Tizennyolc magyar tervezővel nyitotta meg kapuit a LAONI la STORE




A la STORE célja, hogy kihasználva a showroom és a LAONI márka több mint 10 éves ismertségét valamint lokációját, teret engedjen és biztosítson a hozzá hasonló szellemiséggel alkotó hazai designereknek.
Szeretnénk, ha a la STORE egy folyamatosan mozgásban és változásban lévő, színes, a legjobb kortárs magyar tervezők munkáit bemutató showroom legyen, ezáltal megalapozva és működtetve egy művészeti bázist, egy szellemi összefogást, egy azonos küldetéstudatot.  A kiállító tervezők kiválasztásánál kiemelt szempont volt a magas minőség és a kiállítók stílusvilágának egymáshoz való közelsége.
Tervezőink:
1975 – ARTEP - BALINT SARA KNIT/WEAR – FALUDI G – FIBULA – FRANTA ÁGI – KORÉNYI MARIANN – MOHA DESIGN - NEMESI ANNA - NYD DESIGN – PÁPAI LILLA - PELSO - SOIE ESSENTIELLE – SZUNYOGHY VIKTÓRIA - TAMARA BARNOFF – WILDPASTEL - ZAGABO – ZOE PHOBIC
Az eseményt a VIVA TV bájos műsorvezetője, Iszak Eszti nyitotta meg, aki szintén támogatja a magyar divatot, számtalan rendezvényen viselt már hazai tervezésű ruhát. 
Helyszín: LAONI Showroom 1072 Budapest, Klauzál tér 1.
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/LAONIdesign
Az összes tervezőt megtalálod weboldalunkon:
http://www.laoni.hu/hu/la-store
Color Summer - Színvadászat a LAONI la STORE-ban!
 

Egy ötletes nyári akció azoknak, akik szeretik a magyar tervezők és designerek munkáit.

Minden héten a LAONI egy nyári színt, vagy színkombinációt, ami alapján készítenek egy összeállítást a tervezőik termékei és a LAONI kiegészítői közül. Ezeket aztán 20%-os kedvezménnyel megvásárolhatóak üzletben. Ez a hét a " Mező virágai " fantázianevet kapta, így most az aranyló búza, a piros, a kék árnyalatai és a natúr színek kerülnek előtérbe.
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr535472792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása